M34 sifre unutulunca ne yapılmalı?

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
Omrumde ilk defa boyle bir şey geldi. Bildiginiz sifre aklimdan silindi. Hicbur turlu hatirlayamiyorum. Telefon şu an acik. Parmak izi ile aciyorum. Ama yuksek ihtimal yarin acamayacagim. Samsung Account aktif. USB hata ayiklama ve gelistirici secenekleri acik. Bunun sifresini nasıl sifirlayabilirim? Bilgisayarim var.
Yoksa yedeklemeye baslayayim mi? :(

Samsung find sitesine girip hesabınızla giriş yapın, telefonunuzu seçip çıkan seçeneklerde "kilit aç" gibi bir seçenek var mı kontrol edin. Varsa şifreyi kaldırmanız için sizi bir ekrana yönlendiriyor olması lazım, tam bir bilgim yok bu konuda. Eğer yok ise bilgisayardan Smart switch aracılığı ile bilgileri yedekleyip sıfırlayın.

Samsung find sitesine girip hesabınızla giriş yapın, telefonunuzu seçip çıkan seçeneklerde "kilit aç" gibi bir seçenek var mı kontrol edin. Varsa şifreyi kaldırmanız için sizi bir ekrana yönlendiriyor olması lazım, tam bir bilgim yok bu konuda. Eğer yok ise bilgisayardan Smart switch aracılığı ile bilgileri yedekleyip sıfırlayın.

Baktim ama yok kilit AC. Lock var. O kitler diye tahmin ediyorum.

Google uzerinde bu var. Bu acaba kilitler mi direk?

1739731267328.png

Smart Switch uzerinden yedeklememin bir farki olur mu?
En son denerim. Sifirlayacagim zaman.

Smart switch ile daha kolay oluyor. Yedekleyeceğiniz şeyleri bilgisayardan seçip yedekliyorsunuz, sıfırladıktan sonra yedeği seçip geri kuruyorsunuz. Tek tek dosyaları aktarmaktan daha kolay olur. Hesaplarınızın şifresini unutmayın yeterli olur, çünkü onlar yedeklenmiyor.

Smart switch ile daha kolay oluyor. Yedekleyeceğiniz şeyleri bilgisayardan seçip yedekliyorsunuz, sıfırladıktan sonra yedeği seçip geri kuruyorsunuz. Tek tek dosyaları aktarmaktan daha kolay olur. Hesaplarınızın şifresini unutmayın yeterli olur, çünkü onlar yedeklenmiyor.

WhatsApp gibi şeyleri de yedekler mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı