GTX hocam 2. Sayfada DCIM Klasörün de bulunan gereksiz bir dosyayı sizlere gösterdim. Şuanda siz kanıtlarla gelebilirsiniz ama böyle bir şeyin olduğunu inkar edemezsiniz. Napmamı bekliyorsunuz telefonu size verip mi kanıtlayayım.
GTX hocam 2. Sayfada DCIM Klasörün de bulunan gereksiz bir dosyayı sizlere gösterdim. Şuanda siz kanıtlarla gelebilirsiniz ama böyle bir şeyin olduğunu inkar edemezsiniz. Napmamı bekliyorsunuz telefonu size verip mi kanıtlayayım.
1. Olarak DCIM Klasörü önbellek ve gereksiz dosya/klasörleri barındıran bir klasördür demedim. Bu klasör de hem fotoğraftlarımız hem de o fotoğraftların önbelleği birikir dedim.
2. Olarak sizlere kendi telefonumdan çektiğim ekran görüntüsü ile DCIM klasörün de bulunan bir gereksiz önbellek dosyasını sizlere attım.
3. Olarak ise bu durumun her telefonda olamayabileceğini ve her telefon da bu kısmın değişebileceğini sizlere anlattım.
Klasör dahili depolamanın içindeki pictures klasöründe yer alıyor ve içinde 3253 öge var. Üzerine bastığımda ise çekmiş olduğum fotoğrafların daha düşük çözünürlüklü halleri bu klasör içinde mevcut.
Klasör dahili depolamanın içindeki pictures klasöründe yer alıyor ve içinde 3253 öge var. Üzerine bastığımda ise çekmiş olduğum fotoğrafların daha düşük çözünürlüklü halleri bu klasör içinde mevcut.
Hocam bu klasörün içerisin de attığım fotoğraft da olduğu gibi gereksiz önbellek dosyaları olabiliyor. Onları silebilirsiniz. Endişeleniyorsanız bu olup olmadığını bana sorabilirsiniz.
2 tane dosya var ama zaten klasörün kendi boyutu da çok yüksek değil. Oynamadığım oyunları vs de sildim 93 GBlara kadar indim. Bir ara üşenmezsem cihazı formatlamayı düşünüyorum.