M34'te depolama temizliği nasıl yapılır?

Ya bir de bu işlemleri mevcut dosyalarıma zarar vermeden silecek güvenilir bir uygulama var mı?

.thumbnails diye bir klasör var, bu küçük resim klasörü mü oluyor?
".thumbnails" klasörü içindeki şeylerden birkaç örnek atarsanız daha net yardımcı olabilirim.

Ya bir de bu işlemleri mevcut dosyalarıma zarar vermeden silecek güvenilir bir uygulama var mı?
O uygulamaları kendiniz araştırarak bulabilirsiniz benim bilgim orasına yeter yani size uygulama öneremem maalesef.

GTX hocam 2. Sayfada DCIM Klasörün de bulunan gereksiz bir dosyayı sizlere gösterdim. Şuanda siz kanıtlarla gelebilirsiniz ama böyle bir şeyin olduğunu inkar edemezsiniz. Napmamı bekliyorsunuz telefonu size verip mi kanıtlayayım.

Tamam siz önbellek demeye devam edin. Ben uyarı yemektense bu konudan gideyim. :D

GTX hocam 2. Sayfada DCIM Klasörün de bulunan gereksiz bir dosyayı sizlere gösterdim. Şuanda siz kanıtlarla gelebilirsiniz ama böyle bir şeyin olduğunu inkar edemezsiniz. Napmamı bekliyorsunuz telefonu size verip mi kanıtlayayım.
Tamam hocam siz DCIM'a önbellek demeye devam edin.

Tamam siz önbellek demeye devam edin. Ben uyarı yemektense bu konudan gideyim. :D

Tamam hocam siz DCIM'a önbellek demeye devam edin.
Nasıl anlayayamıyorsunuz?

1. Olarak DCIM Klasörü önbellek ve gereksiz dosya/klasörleri barındıran bir klasördür demedim. Bu klasör de hem fotoğraftlarımız hem de o fotoğraftların önbelleği birikir dedim.

2. Olarak sizlere kendi telefonumdan çektiğim ekran görüntüsü ile DCIM klasörün de bulunan bir gereksiz önbellek dosyasını sizlere attım.

3. Olarak ise bu durumun her telefonda olamayabileceğini ve her telefon da bu kısmın değişebileceğini sizlere anlattım.

İkna olmuyorsanız bu benim sorunum değil.

".Thumbnails" klasörü içindeki şeylerden birkaç örnek atarsanız daha net yardımcı olabilirim.

O uygulamaları kendiniz araştırarak bulabilirsiniz benim bilgim orasına yeter yani size uygulama öneremem maalesef.

Klasör dahili depolamanın içindeki pictures klasöründe yer alıyor ve içinde 3253 öge var. Üzerine bastığımda ise çekmiş olduğum fotoğrafların daha düşük çözünürlüklü halleri bu klasör içinde mevcut.

Klasör dahili depolamanın içindeki pictures klasöründe yer alıyor ve içinde 3253 öge var. Üzerine bastığımda ise çekmiş olduğum fotoğrafların daha düşük çözünürlüklü halleri bu klasör içinde mevcut.
Hocam bu klasörün içerisin de attığım fotoğraft da olduğu gibi gereksiz önbellek dosyaları olabiliyor. Onları silebilirsiniz. Endişeleniyorsanız bu olup olmadığını bana sorabilirsiniz.

Güzel, peki o klasörde resim dışında thumb gibi bir dosya var mı?

2 tane dosya var ama zaten klasörün kendi boyutu da çok yüksek değil. Oynamadığım oyunları vs de sildim 93 GBlara kadar indim. Bir ara üşenmezsem cihazı formatlamayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı