M34'te depolama temizliği nasıl yapılır?

Sindoww 7

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ A520M-APRO, RYZEN5 5500 ASUS DUAL GTX 1650 OC, GOODRAM DDR4 16 GB 3600 MHZ RAM, MSİ A600DNPSU, MSİ SPATİUM 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba Samsung Galaxy M34 kullanıyorum. 128 GB'lık hafıza 100 GB'a yaklaşmış vaziyette. Gereksiz fotoğraf ve videolarımı sildiğim halde durum hala aynı. Zannedersem bir yerlerde gereksiz dosyalar veya sildiğim uygulamalardan arta kalan dosyalar mevcut. Bunları nasıl temizleyebilirim?

Dosyalarıma girin. Ardından gizli dosyalarımı göstere tıklayın. Daha sonra tek tek gezin ve gereksizleri silin.

DCIM klasöründe bulunan gereksiz büyük dosyaları silin.

Uygulamalarınızın önbelleğini silin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Samsung Galaxy M34 kullanıyorum. 128 GB'lık hafıza 100 GB'a yaklaşmış vaziyette. Gereksiz fotoğraf ve videolarımı sildiğim halde durum hala aynı. Zannedersem bir yerlerde gereksiz dosyalar veya sildiğim uygulamalardan arta kalan dosyalar mevcut. Bunları nasıl temizleyebilirim?
Dosyalar uygulamasından "İç hafıza" tuşuna tıklayın ve ekran görüntüsünü alıp buraya yapıştırın ki size yardım edeyim.

Alternatif olarak kurtarma modundan önbelleği temizleyebilirsiniz.

Bence siz araştırın hocam. Belki yeni nesil telefonlarda olmuyabilir ama arkadaşın dediği gibi varmış.
DCIM bir önbellek dosyası değil hocam. Bakın buna benzer bir sürü konular var bazı kişiler DCIM falan diyor ama hiç önbellekle alakalı bir şey söylemiyor. ChatGPT sordum önbellek dosyası değilmiş. Ayrıca bende de DCIM var.

Şimdi denemek amaçlı ekran görüntüsü aldım o adrese kaydedilmiş. :D Yani önbellek dosyası değil.

DCIM bir önbellek dosyası değil hocam. Bakın buna benzer bir sürü konular var bazı kişiler DCIM falan diyor ama hiç önbellekle alakalı bir şey söylemiyor. ChatGPT sordum önbellek dosyası değilmiş. Ayrıca bende de DCIM var.

Şimdi denemek amaçlı ekran görüntüsü aldım o adrese kaydedilmiş. :D Yani önbellek dosyası değil.
Yanlız ben DCIM'ın ekran görüntülerinin sadece gereksiz önbelleğini taşıyan bir yer olarak söylemedim :D Orada hem ekran görüntüleri hem de önbellek dosyaları kaydediliyor. Bu kadar basitt👌🏻

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı