M4 Aqua 8GB NFS Most Wanted Hafıza Sorunu

Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, sorun telefonun hafızasının az olmasından kaynaklanıyor. 8 GB M4 Aqua.
Bugün Need For Speed Most Wanted 27Kr düşmüştü. Normalde APK indirmeyi düşündüm ama orjinal indirmenin daha mantıklı olduğu için öyle bugün gezerken denk geldi. İndirdim. Sevdiğim bir oyundur.

Oyunu bedavaya geldi. 27Kr geldi.
Neyse 40 mı 50 midir gibi oyunun APK'sini indirdi, sadece oyuna girdim. 2 GB'lık yer istiyor ve yer yok. Oyunu hafıza kartına taşıdım ama dosyayı nasıl hafıza kartına indirebilirim? Kısaca oyunu nasıl kurabilirim?

Oyun APK sitelerinde 658 civarı bir boyuta sahip yazıyor. Galiba sıkışık hali.

Resimleri,

Screenshot_2015-10-19-22-32-51.png
Screenshot_2015-10-19-22-32-29.jpg
Screenshot_2015-10-19-22-31-25.png
Screenshot_2015-10-19-22-31-35.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Root izni istiyor.
Eki Görüntüle 111557 Eki Görüntüle 111558

Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum, güncel.

Root atmadan yapmak istiyorum.
Merhabalar öncelikle
Kod:
https://yadi.sk/d/v3-jmynN2LFVP
bu uygulamamızı indirelim ardından ayarlar güvenlik sekmesinden bilinmeyen kaynakları açalım ve tekrar ayarlar bölümünden telefon hakkında kısmına gelip Derleme Numarasına ard arda basalım geliştirici seçeneklerinin açıldığına dair bir uyarı gelecektir sonra ise geliştirici seçeneklerinden Usb Hata Ayıklama'yı seçelim telefonu bilgisayara bağlayıp Oneclick klasörünün içindeki Oneclick.exe'yi çalıştıralım uyarıları tamam diyerek geçtikten sonra açılan ekranda Android SDK Yolu'nun karşısındaki ''?'' ibaresine tıklayalım karşımıza gelen ekrana tamam diyelim varsayılan kurulum yerini hafıza kartı ile değiştirip ''Tinnyclick ile değiştir'' adlı seçeneğe tıklayalım bu kadardı umarım sorununa çözüm olur bu yöntem ile çözüme ulaşanda var ulaşamayanda var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı