M4 Aqua ile ilgili sorularınız

Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi almak isteyenler veya kafasında soruları olanlar telefon hakkında herşeyi sorabilirler. Telefonu alalı 3 hafta gibi bir zaman oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
zenfone 2 den iyi yönleri nelerdir telefonun ? Kamerası,işlemcisi,ekran kalitesi gibi özellikleri söylersen çok sevinirim.Birde cihaz 8gb ben 16 gb lik SD kart taksam oyunları buna yükleye bilirmiyim ?

zenfone 2 den iyi yönleri nelerdir telefonun ? Kamerası,işlemcisi,ekran kalitesi gibi özellikleri söylersen çok sevinirim.Birde cihaz 8gb ben 16 gb lik SD kart taksam oyunları buna yükleye bilirmiyim ?
Kardeş bende M4 Aqua kullanıcısıyım. Çok oyun oynayan biri değilim ama yüklediğim oyunları SD karta atabildim. Herkesin kullandığı yada kullanıyor olabileceği uygulamalardan sadece İnstagram'ı SD karta atabildim. Geriye kalan Whatsapp, Facebook, Spotify gibi uygulamalar tümüyle telefon hafızasında. Hafıza konusunda ister istemez sıkıntı çekiyorsun anlayacağın. Ekran ve kamerasından memnunum. Ancak işlemciler hakkında bir şey söyleyemeyeceğim. Yani intel mi iyidir yoksa qualcomm'mu bilemiyorum.

Telefon Zenfone 2 ile kıyasla daha kibar olduğu ve kamerasına gelirsek kamerası gayet güzel diyebilirim 1 gb kadar oyun yükleyebiliyosun ve sd karta indirdiğin tüm uygulamalar taşınabiliyor bence Zenfone yerine alınabilecek bir cihaz işlemciden bir sıkıntı yok kasma kesinlikle olmuyor aldığım ilk hafta ısınma oluyordu sonra güncellemeleri kurdum normal dereceden ısınıyor.

Ben M4 Aqua yı tercih ettim C4 te alabilirdim, sağlamlık olarak M4 Aqua hem suya dayanıklı hemde usb portu kapaksız, performansa gelirsek Qualcom 615 in gayet yeterli olduğunu görüyorum, C4 ün Mtdk işlemcisinden pek haberim yok bide yanlış hatırlamıyorsam 615 in işlemcisinin GPU su 800 ün GPU sundan hızlı yani 405 330 dan hızlı yani buda oyunlarda daha avantaj anlamına geliyor.

Ben M4 Aqua yı tercih ettim C4 te alabilirdim, sağlamlık olarak M4 Aqua hem suya dayanıklı hemde usb portu kapaksız, performansa gelirsek Qualcom 615 in gayet yeterli olduğunu görüyorum, C4 ün Mtdk işlemcisinden pek haberim yok bide yanlış hatırlamıyorsam 615 in işlemcisinin GPU su 800 ün GPU sundan hızlı yani 405 330 dan hızlı yani buda oyunlarda daha avantaj anlamına geliyor.
C4 suya ve toza dayanıklı değilmi ? Birde LG G2 800, 615 ile aynı performansımı gösteriyor? Son olarak da kamera yönünden C4 önde değilmi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera olarak kıyaslama şansım olmadı ama cihazın kamerasından oldukça memnunum LG G2 ile kıyaslama yapmıştım Lg G2 ye göre olduça güzel sonuçları aldım, 800, 615 ten iyi performans gösterir ben GPU performanslarını yani senin anlayacağın ekran kartlarını kastetmiştim.

Pardon karıştırmışım Gpu ile işlemciyi. Peki oyunlarda işlemci performansı önemlimi lg g2 işlemcisi daha iyi fakat aqua nın Gpu su daha iyi diyorsunuz.

Screenshot_2015-08-22-19-47-55.jpg

Gördüğünüz gibi tüm uygulamaları sd karta taşınabiliyor sadece WhatsApp hariç.

Pardon karıştırmışım Gpu ile işlemciyi. Peki oyunlarda işlemci performansı önemlimi lg g2 işlemcisi daha iyi fakat aqua nın Gpu su daha iyi diyorsunuz.
Evet.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı