M4 Aqua ile ilgili sorularınız

Zaten yanılmıyorsam dedim 330, 405 den sadece 27 Mhz hızlı ama + olarak 615 64 bit destekli.

Ama dediğin kuralın telefonlar için olduğunu kim söyledi?

Eğer dediğin kural geçerli olsaydı,
Adreno 418, 600 MHz
Adreno 330, 578 MHz olmazdı.
Kaynak: epey.com.

Andreno GPU 405' den bahsediyorum. Güçlü olup olmadığı sadece hıza bakılarak karar verilmesi zor. Andreno 405 yeni mimari. Bazı özellikler 330 da yok. Fakat yapılan grafik testlerde 330 daha güçlü. Bir site vardı bulamadım maalesef orada ayrıntılı vardı :(.
Bahsettiğim kural şu. Qualcomm un işlemcisine göre GPU yapılıyor. Yani Snapdragon 800 işlemciye sahip olan modellerin hepsi Andreno GPU 330 kullanıyor. Farklı GPU kullanma ihtimali yok o açıdan söyledim.

Hayır ikinci rakam diyorsunuz ya o mobil işlemcilerde geçerli değil.
Aynen o olabilir çok da kafaya takmamak lazım :). Grafik puanlara bakarak daha sağlam bilgi alınabilir. Sadece bilgi vereyim dedim. Geçen de bir başkası Adreno GPU 225' in 305 ten daha düşük olduğunu sanıp vazgeçmişti. O açıdan karşılaştırmıştım :).
Daha çok performansına bakalım :).

.

Arkadaşlar telefona iki yeni güncelleme daha geldi biri 3 hafta oldu geleli diğeri dün geldi yaklaşık 350 mb bir güncelleme ve telefonun 6.0 alacağını belirteyim, bazıları hafıza dolayısıyla önermiyor ama ben öneriyorum çok yüksek oyunları indirmedikçe sıkıntı olmuyor.

Screenshot_2015-10-15-08-10-24.jpg

Arkadaşlar 2400 bir pilden bu kadar beklemiyordum oyun oynamadığım sadece internette ve sosyal medyada takıldığımda tekefonu iki günde bir şarja takıyorum, tüm gün Wifi açık bir şekilde gezdim Facebook takıldım internette takıldım.
Resmi:
Screenshot_2015-10-22-17-20-04.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-10-15-08-11-42.jpg
    Screenshot_2015-10-15-08-11-42.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 271
Kardeş ben alacaktım bu M4 Aqua'yı ama telefon daha eskimeden M5'i çıkardılar. Doğal olarak gönlüm M5'e kaydı. Heyecanla ülkemize gelmesini bekliyorum M5'in ama hala gelmedi. Buda benim şanssızlığın olsa gerek. :)

Kardeş ben alacaktım bu M4 Aqua'yı ama telefon daha eskimeden M5'i çıkardılar. Doğal olarak gönlüm M5'e kaydı. Heyecanla ülkemize gelmesini bekliyorum M5'in ama hala gelmedi. Buda benim şanssızlığın olsa gerek. :)
Sen hala almadın mı, M5 ön kamerası büyük durduğundan hoşuma gitmedi, hem M5 çıktı ama bize bir zararı olmadı 6.0 veriyor Sony hem M5 sadece kamera ve hafıza olarak üstün bir de fiyatı iyi :)
Boşa para vermeye gerek yok şuana kadar tek sorunum Need For Speed Most Wanted yükleyemedim 6.0 geldimi hafıza sorununu da çözecekler.

Sen hala almadın mı, M5 ön kamerası büyük durduğundan hoşuma gitmedi, hem M5 çıktı ama bize bir zararı olmadı 6.0 veriyor Sony hem M5 sadece kamera ve hafıza olarak üstün bir de fiyatı iyi :)
Boşa para vermeye gerek yok şuana kadar tek sorunum Need For Speed Most Wanted yükleyemedim 6.0 geldimi hafıza sorununu da çözecekler.
Telefonun parasını da hazırladım,geldiği zaman hemen alacağım. :) M4 güzel cihaz beğeniyorum tasarımı felan müthiş işte ama hafızası yüzünden tereddütte kaldım zamanında,şimdide M5 çıkınca onda karar kıldım kısmet olmadı bir türlü. :)

Selamlar,

Telefonu 1 hafta önce aldım ve 32 GB hafıza kartım var. Fotoğraf, video ve müzikleri sd karta aktarabiliyorum, onlarda sorun yok, ama uygulamalar ise aktarılmış gibi görünüp aslında hiç aktarılmıyor. Örnek olarak Asphalt 8'i sd karta aktar diyorum, işlem tamamlanınca 1 GB'ın üzerinde dosyayı sd karta aktardığını belirtiyor ama aslında hiçbir şey aktarmıyor, sd kartta da dahili depolamada da boş alan hiç değişmiyor. Telefonu PC'ye bağlayıp Windows'da da kontrol ettim, sd karta aktardığını belirttiği uygulamaların sd kartta yalnızca klasörleri var ama içleri tamamen boş, tüm dosyalar hala dahili depolamada kalıyor. Sorun ne olabilir?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı