M4 Aqua ile ilgili sorularınız

@Silinen üye hiç bir işlem yapmadan kolayca sd karta taşınabiliyor mu? Bir'de sd kart takılı iken herhangi bir kasma takılma söz konusu oluyor mu?
Evet kolayca taşınabiliyor ayrıca Sony ayarlar>depolama girince orda uygulamaları sd karta taşı diye bir ayar yapmış tıklayınca telefonda video resim müzik uygulamaları tarayıp tek bie tıklama ile sd karta taşınılabilen tüm doayaları taşıyor.
Sd kart taktığımda hiç bir kasma olmadı takmadığımda nasılsa taktığımdada öyleydi bir değişim olmadı.

Bir de sd karta atılan müzikler müzik çalar'da görünüyor'mu? Telefonun ses kalitesi ve oyun kalitesi nasıl? Son olarak test ettiğiniz oyunlar neler?

Yoğun kullanımda kaç saat ekran süresi veriyor.

Ben tüm gün mobil veri açık işyerinde 1-2 saat Wifi açık Facebook, İnstagram ve web de tüm gün dolaşıyorum eve geldiğimde %40 gibi şarjı kalıyor şarjı bariz şekilde aynı seviyede ki telefondan iyi.

Merhaba Bende Sony Xperia M4 Aqua ve Sony Xperia Z1 arasında kaldım fiyat olarak Sony Xperia Z1 Daha avantajlı fakat eski model olduğundan dolayı tereddüt içerisindeyim.
Siz hangisini Önerirsiniz?

Z1 in daha güçlü bir cihaz olduğunu düşünüyorum ama M4 Aqua daha güncel ve yeni olduğu için M4 Aqua önerebilirim Z1 in iyi yanı işlemcisi Full HD ekranı ve 16 gb olması ama kullandığı tft panelin iyi olmadığını söylüyorlar. Bir de suya toza dayanıklılık açısından Aqua önde ve usb portu kapaksız.

Benimde Sony Xperia M4 Aqua Alma ön planımda özellikle Android 5.0 Lollipop'u desteklediği için bu cihazı ön planda tutuyorum. fakat bir sorum daha olucak,
Suya ve toza karşı dayanıklılık özelliği olduğu söyleniyor. fakat MicroSD yuvası ve Simkart yuvası kapaklı bir şekilde o 2 tarafın iyi kapanmadığı müddetce su geçirirmi su geçirirse garanti dışı kalırmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…