M4 Aqua ile ilgili sorularınız

Tuzlu su temasını önermiyorlar. tatlı suda ise 1.5 m derinlikte 30 dk boyunca kalabiliyor.

Tuzlu su temasını önermiyorlar. Tatlı suda ise 1.5 metre derinlikte 30 dk boyunca kalabiliyor.

Evet kapak kapanmassa su geçirir ama öyle bir durum söz konusu değil çünkü kapaklar iyi yapılmış açık kalma gibi bir lüksü yok su geçirirse garanti dışı kalır zaten telefona bir kere sd kartla Sım kartı takılıyor kim durmadan kart çıkarır ki?
Telefon 1.5 metre yarım saat kaldığı söyleniyor ama ben yaklaşık bir saat banyoda müzik dinledim hiç bir sıkıntı olmadı.

Herkes 8 GB hafızasını yeterli bulmuyor ama bende 64 GB lık bir MicroSD kart var Cihaz maximum Kaç GB MicroSD kart Okuyabilir sizce Kimi yerde 32 Kimisnde 128 kimisinde 64 gb olarak gördüm.

@Silinen üye Cihaz kutudan çıktığında depolama alanı olarak kaç gb boş alanla geliyor. Güncelleme olarak kaç güncelleme aldı şuana kadar. Hafıza kartı ile çoğu oyun ve programda depolama sıkıntısını aşıyor diyebilirmiyiz. Telefonu kullandığınızdan beri cihazda hoşunuza gitmeyecek sorunlar oldu mu? Cevaplarsan sevinirim.

Ben de tam bilmiyorum ama galiba 32 gb destekliyor yalnız ben bir arkadaşın 128 gb lık sd kartını takmıştım okumuştu bir sıkıntı çıkmadı.
Cihaz ilk aldığımda 2 güncelleme geldi,
Cihazda depolama olarakta tüm uygulamaları taşıyabiliriz WhatsApp hariç ve taşıdığımız uygulamaların tümü taşınmıyor yani mesela bir oyunu taşıdığımızda tümü sd karta taşınmıyor bir bölümü yine cihaz depolamasında kalıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-08-23-21-48-21.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 353
Teşekkür ederim bilgi için, ekim ayı başına kadar beklemek istiyorum. Xperia M5 çıkacak fiyatı 1300 TL'yi geçmezse M5 almayı düşünüyorum. Geçerse M4 Aqua alacağım.

Dostum yanlış biliyorsun. Aksine Andreno 330, 405' den daha performanslıdır. Ayrıca ilk numarası değil daha çok ikinci sıradaki numaranın değeri daha önemli. Örnek verecek olursak 405=gtx 960, 330=gtx 780 gibi. Göründüğünde 960 değer olarak yüksek gözükse de 780 kadar performanslı değil.Bu da öyle bir şey. Ayrıca bildiğim kadarıyla mobil işlemciyle GPU birbirine paraleldir. Yani işlemcisi kötü olupta GPU' su yüksek olan telefon göremezsin. CPU güçlüyse GPU' su da güçlüdür.İnternette grafik performansları var puan, bilgi olarak. 405 de oldukça iyi fakat 330' dan daha iyi değil.

Zaten yanılmıyorsam dedim 330, 405 den sadece 27 Mhz hızlı ama + olarak 615 64 bit destekli.

Ama dediğin kuralın telefonlar için olduğunu kim söyledi?

Eğer dediğin kural geçerli olsaydı,
Adreno 418, 600 MHz
Adreno 330, 578 MHz olmazdı.
Kaynak: epey.com.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…