PCsi Olmayando
Decapat
Skin bayağı iyi bu arada. MW, floatı iyi, stickerlar uyumlu ne kadara aldın pazardan?
Skin bayağı iyi bu arada. MW, floatı iyi, stickerlar uyumlu ne kadara aldın pazardan?
Tamam hocam bilen biri olarak siz yapıp satabilirsiniz, ben görüşümü belirttim, öyle yapılıyorsa bende satayım nasıl yapıyoruz tam olarak söyler misiniz. Elimde öyle bir skin var.CS pazarını hiç bilmiyorsun sanırım hocam. Safari Ağı AK’ye 4 tane Katowice 2014 taksalar 50 binlik olur skin.
Skini atabilir misiniz?Tamam hocam bilen biri olarak siz yapıp satabilirsiniz, ben görüşümü belirttim, öyle yapılıyorsa bende satayım nasıl yapıyoruz tam olarak söyler misiniz. Elimde öyle bir skin var.
445'ten aldım.
Böyle bir şey hocam, çıkartmalarla beraber aldım.Skini atabilir misiniz?
Böyle bir şey hocam, çıkartmalarla beraber aldım.
Eki Görüntüle 1915142
Çıkartması 60 liraymış, para eder mi yoksa çöp mü?
Ah be.Maalesef hocam. Çöp.
Toplulukta satmayın. Kişilere satın.Tamam hocam bilen biri olarak siz yapıp satabilirsiniz, ben görüşümü belirttim, öyle yapılıyorsa bende satayım nasıl yapıyoruz tam olarak söyler misiniz. Elimde öyle bir skin var.
15 tl veririm anca .Nasıl etmez ben sana şimdi glock elma şekeri vereceğim ama üstünde titan katowice 2014 olacak sende bana 10TL mi vereceksin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.