Inferno Blaze ,Flameburst , Volcanic Vengeance, Eternal Blaze, Phoenix's Fury, Pyroclasm, Blazequake, Infernova , Volcanium, Wrathfire, Flamelock. Bu tarz isimler fena gitmez bence.Daha çok skinin alevli temasına uygun isimler bekliyordum ''Firestorm, Ember'' vs. gibisindenDediğiniz tarzda troll isimleri çok tercih etmiyorum genelde.
@wanetage
Alevle ilgili Cerberus, Hades' Order gibi bayağı badass isimler koyabilirsin. Ancak düz renk üstüne vektör alev resimleri pek basite kaçtığı için yakışacağını düşünmüyorum açıkçası. Alevle ilgili detaylı bir skin olsaydı harika olurdu ama bu skine Firecore, Flame Bullet vs. anca gider. Tabii yine senin düşüncen.
Alevden bağımsız olarak Anubis' Touch, Kali's Kiss vb. de düşünebilirsin.
Koymani tavsiye etmem satarken zorluk cikartir.
Daha çok skinin alevli temasına uygun isimler bekliyordum "firestorm, ember" vs. gibisindendediğiniz tarzda troll isimleri çok tercih etmiyorum genelde.
Ekim 2022'de M4A1-S Nitro (minimal wear) satın alıp üstüne de 3 tane Copenhagen Flames (holo) - Stockholm 2021 çıkartması yapıştırmıştım, gayet hoş bir kombo oldu ve o zamandan beri bu eşyayı severek kullanıyorum. Düşündüm ki isim etiketi kullanarak uyumlu bir isim koysam daha güzel olur. Bu eşyaya uyumlu olacak şekilde isim önerilerinizi bekliyorum, önceliğim İngilizce bir isim koymak.
Eki Görüntüle 1863463 Eki Görüntüle 1863464
Eki Görüntüle 1863465
Eki Görüntüle 1863466
Eki Görüntüle 1863467
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.