M4A1-S skini nerede satılır?

dreamless2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, pazarda gezerken böyle bir skin gördüm sizce bunu nasıl değerlendirebilirim? Bir daha pazara koysam çekilir mi? Bence alan olmaz. Alternatif bir satma yolu var mıdır?

Dosya Ekleri

• cdcdcd.png
    59,2 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, pazarda gezerken böyle bir skin gördüm sizce bunu nasıl değerlendirebilirim? Bir daha pazara koysam çekilir mi? Bence alan olmaz. Alternatif bir satma yolu var mıdır?

Skin hangi skin? Eğer Steam üzerinden satacaksanız 40TL'ye alabilirim .
Eğer satmazsanız da canınız sağ olsun. Bu arada böyle çıkartmaları olan bir AK-47'im vardı, takas forumunda ne kadar kişi varsa takas isteği attım, çıkartmaların ek değer katmayacağını söyledi hepsi. Yani 2014 çıkartmaları dışında pek etki etmiyor. İsterseniz 50TL'ye koyun ama çok uzun sürede satılacaktır. Pazarda bir sürü böyle skin var çünkü, hiçbiri 1 aydan hızlı satılmıyor.

Genellikle CS:GO skin ve kasaları o anki en düşük fiyatın 1 kuruş altına koyunca satılıyor. Mesela en ucuz 38 TL mi sen 37.99TL'den koy anında satılır.

Skin hangi skin? Eğer Steam üzerinden satacaksanız 40TL'ye alabilirim .

Safehouse koleksiyonu ve M4A1-S ise Nitro'dur. O koleksiyonda başka M4A1-S yok.

Bu tarz çıkartmalara sahip skin'lerin satılması gerçekten zor oluyor. Meraklısını, koleksiyonerini bulursanız ancak o şekilde daha fazla fiyattan satarsınız.

Ayrıca FloatDB'den skin'i buldum. Skin'in önceki sahiplerinden biri çıkartmaları biraz kazımış. Bu da daha yüksek fiyatlara satılmasını zorlaştırabilecek bir sebep olabilir.

Son düzenleme:
Patrick hocam onun skini sizin skininizden daha mı iyi ne bu istek?

Hayır, M4A1S skini alacağım, o yüzden . Alıp satmakla alakalı niyetim yok. Zaten hiç stickerlı skin alıp pahalıya koymadım. 1 kuruş aşağı koyuyorum direkt satılıyor. Uğraşmaya değmez.

Hayır, M4A1S skini alacağım, o yüzden . Alıp satmakla alakalı niyetim yok. Zaten hiç stickerlı skin alıp pahalıya koymadım. 1 kuruş aşağı koyuyorum direkt satılıyor. Uğraşmaya değmez.
Hocam çok meraklı iseniz direkt en ucuz skine de yönelebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…