M4A1-S skini nerede satılır?

Hocam çok meraklı iseniz direkt en ucuz skine de yönelebilirsiniz.

Ne alacağıma mı karışıyorsun anlamadım. Bu skinin çıkartmalarını beğendim satarsa alırım satmazsa umurumda değil. Zaten çıkartmalar ek değer katmıyor çok pahalı değilse. İlla beni uğraştıracaksın atıyorum bak:

1659310086063.png

4 tane Köln 2015 Na'Vi oyuncu imzası var. Toplam fiyatı 100TL civarı ediyor. Adam sadece 10TL pahalıya koymuş. Ayrıca bu ufak bir arama, farklı skinleri arasam bir sürü bulurum böyle. Çok nadir bir şey değil düşündüğün gibi. Beğendim, almak istedim. Eğer satarsa alırım, satmazsa almam. Bu kadar basit, niye en ucuz skini alayım ki sen niye karışıyorsun? Çok meraklı değilim merak etme.

Ne alacağıma mı karışıyorsun anlamadım. Bu skinin çıkartmalarını beğendim satarsa alırım satmazsa umurumda değil. Zaten çıkartmalar ek değer katmıyor çok pahalı değilse. İlla beni uğraştıracaksın atıyorum bak:

Eki Görüntüle 1470518

4 tane Köln 2015 Na'Vi oyuncu imzası var. Toplam fiyatı 100TL civarı ediyor. Adam sadece 10TL pahalıya koymuş. Ayrıca bu ufak bir arama, farklı skinleri arasam bir sürü bulurum böyle. Çok nadir bir şey değil düşündüğün gibi. Beğendim, almak istedim. Eğer satarsa alırım, satmazsa almam. Bu kadar basit, niye en ucuz skini alayım ki sen niye karışıyorsun? Çok meraklı değilim merak etme.
Hocam skine niye bu kadar meraklandınız onu merak ettim ve dedim ki filme de gönderme yaparak"Patrick hocam onun skini sizin skininizden daha mı iyi ne bu istek?". Sizde"Hayır, M4A1S skini alacağım, o yüzden" dediniz. Bende dedim ki skin almak istiyorsanız en ucuza da yönelebilirsiniz. Sizin zevkiniz nereden bileyim de size karışayım ben. Beni çok yanlış anlayıp bir de üstüne gereksiz kendinizi yormuşsunuz.

Hocam skine niye bu kadar meraklandınız onu merak ettim ve dedim ki filme de gönderme yaparak"patrick hocam onun skini sizin skininizden daha mı iyi ne bu istek?". Sizde"hayır, M4A1s skini alacağım, o yüzden" dediniz. Bende dedim ki skin almak istiyorsanız en ucuza da yönelebilirsiniz. Sizin zevkiniz nereden bileyim de size karışayım ben. Beni çok yanlış anlayıp bir de üstüne gereksiz kendinizi yormuşsunuz.

Fena yanlış anlamışım, hiç fark etmedim göndermeyi. Kusura bakmayın lütfen.
En son maçıma gelen AFK'lar yüzünden kaybettim onun etkisiyle biraz sert çıkışmışım.

Fena yanlış anlamışım, hiç fark etmedim göndermeyi. Kusura bakmayın lütfen.
En son maçıma gelen AFK'lar yüzünden kaybettim onun etkisiyle biraz sert çıkışmışım.
Ne kusuru hocam sinirli anınıza denk gelmiş. Bende sinirlenince bazı şeyleri kaçırdığım, fark etmediğim olabiliyor. Hele ki ranked maçınıza denk geldiyse AFK'lar daha bile kötü olmuş.

Merhaba, pazarda gezerken böyle bir skin gördüm sizce bunu nasıl değerlendirebilirim? Bir daha pazara koysam çekilir mi? Bence alan olmaz. Alternatif bir satma yolu var mıdır?
alıcının ödediği kısmını 10 15 tl üstü yaparsan kısa sürede satılacağını düşünüyorum

Merhaba, pazarda gezerken böyle bir skin gördüm sizce bunu nasıl değerlendirebilirim? Bir daha pazara koysam çekilir mi? Bence alan olmaz. Alternatif bir satma yolu var mıdır?
Bynogame den uzak dur. 2 gün önce canlı destekle kavga ettiğim, banlandınız diyerek parama el koyuldu. Hesabımdaki parayı çekemiyorum dolandırıcının önünde gideni onlar hiçbir şekilde küfür hakaret etmemiştim üstüne aldıkları komisyon yetmediği gibi ters konuşup ban atan bir site.

Bynogame den uzak dur. 2 gün önce canlı destekle kavga ettiğim, banlandınız diyerek parama el koyuldu. Hesabımdaki parayı çekemiyorum dolandırıcının önünde gideni onlar hiçbir şekilde küfür hakaret etmemiştim üstüne aldıkları komisyon yetmediği gibi ters konuşup ban atan bir site.
Tüketici hakem heyetine başvurun.

Gerek yok kanka 15 tl para için uğraşmam. Ben o parayla sigara alabilmek için skinlerimi sattım orada üstüne fiyat öldürerek küfür dahil etsem böyle yapma hakları yok burdan herkese tavsiyem illaki kullanacaksanız bu lanet siteyi canlı destekle konuşmayın.
Hocam 15 TL'ye ancak tütün alırsınız zaten. Bu arada hadi siz 15 TL diye uğraşmadınız başkası da sizin gibi üşenirse firma böyle şeyler yapmaya devam edebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı