Sistemime 240GB'lık SSD almak istiyorum.
Marka önemli mi?
Belli marka SSD'lerin belli marka anakartlarda çalışmaması gibi bir durum var mı?
Bu SSD'yi anakartımda kullanabilir miyim?
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bu iki SSD iyidir. Marka değil model önemli. Attığınız SSD kronik sorunlu. Anakart ile SSD uyumsuzluğu çıkmaz genelde. Sadece SATA sürümü düşük anakart olursa hız limitine takılırsınız. Sizin anakartını SATA 3 destekli olduğu için bu yönden bir problem oluşmayacaktır.
Anakartın SATA III. Yani vaat edilen hızları alabilirsin.
Marka model olarak,
Samsung EVO,WD Blue, Sandisk 3D Ultra. Ben tabi fiyatta biraz aşırıya kaçıyor olabilirim. Ama sağlam olsun dersen bunlar gayet iyi.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
SanDisk Plus modelleri kronik sorunlu, attığım SSD'leri alabilirsiniz.
Diğer arkadaşların attığı Apacer ve Patriot markaları ilk defa duyuyorum, yani normal olarak. Yanlış anlamayın, bu markaları tercih etmem için bir sebep gösterirmisiniz ? Sadece emin olmak istiyorum.
Diğer arkadaşların attığı Apacer ve Patriot markaları ilk defa duyuyorum, yani normal olarak. Yanlış anlamayın, bu markaları tercih etmem için bir sebep gösterir misiniz? Sadece emin olmak istiyorum.