M4A87TD/USB3 sisteme 300 TL SSD önerisi

Bütçe
300

HasanALV

Hectopat
Daha fazla  
Sistemime 240GB'lık SSD almak istiyorum.
Marka önemli mi?
Belli marka SSD'lerin belli marka anakartlarda çalışmaması gibi bir durum var mı?
Bu SSD'yi anakartımda kullanabilir miyim?

Bu iki SSD iyidir. Marka değil model önemli. Attığınız SSD kronik sorunlu. Anakart ile SSD uyumsuzluğu çıkmaz genelde. Sadece SATA sürümü düşük anakart olursa hız limitine takılırsınız. Sizin anakartını SATA 3 destekli olduğu için bu yönden bir problem oluşmayacaktır.

Anakartın SATA III. Yani vaat edilen hızları alabilirsin.

Marka model olarak,
Samsung EVO,WD Blue, Sandisk 3D Ultra. Ben tabi fiyatta biraz aşırıya kaçıyor olabilirim. Ama sağlam olsun dersen bunlar gayet iyi.

SanDisk Plus modelleri kronik sorunlu, attığım SSD'leri alabilirsiniz.

Bu SSD'yi anakartımda kullanabilir miyim?

Kullanabilirsiniz, anakartınız SATA 3 desteklediği için SSD'den tam verim de alırsınız.

Crucial da sorunlu. Çoğu kişi yaşamasa da yaşayanlar var. Neden onlardan biri olmayasın? Gerek yok riske.
Diğer arkadaşların attığı Apacer ve Patriot markaları ilk defa duyuyorum, yani normal olarak. Yanlış anlamayın, bu markaları tercih etmem için bir sebep gösterirmisiniz ? Sadece emin olmak istiyorum.

Diğer arkadaşların attığı Apacer ve Patriot markaları ilk defa duyuyorum, yani normal olarak. Yanlış anlamayın, bu markaları tercih etmem için bir sebep gösterir misiniz? Sadece emin olmak istiyorum.

Patriot burada pek tanınmaz Amerika'da daha çok popüler bir marka ve Samsung marka almaya parası elvermeyenler Patriot'a yönelirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı