M51 vs Realme 7 Pro vs POCO X3

AeonS

Centipat
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 3 telefon arasında kaldım. Genshin Impact oynayan ve çok fazla film, dizi izleyen birisiyim. Hangisini tercih etmem daha uygun olur?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 3 telefon arasında kaldım. Genshin Impact oynayan ve çok fazla film, dizi izleyen birisiyim. Hangisini tercih etmem daha uygun olur?
Realme 7'de kamera sorunları var diyordu bir forum üyesi. Ben POCO tercih ederdim şahsen.

Realme 7 Pro Snapdragon 720G. POCO X3 Snapdragon 732G. POCO X3 ROM atılırsa alınabilir.
M51 ise Snapdragon 730G.

Realme 7 Pro tercih edin derim, oyun ve ekran konusunda başarılı bir cihaz. Samsung Galaxy M51 ise ağır ve kaba bir cihaz olmasını sorun etmezseniz tercih edilebilir.

İşlemci olarak 3 cihazında arasında fark yok denecek kadar az performans anlamında aşağı yukarı aynı bu 3 cihaz ama ben alacak olsam M51 tercih ederdim daha fazla batarya kapasitesi ve RAM'den ötürü ve marka olarak Samsung daha güvenilir geliyor.

ROM atarsanız POCO X3 iyi bir cihaz. 120 Hz ekran farkını kesinlikle hissedersiniz. Kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…