VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 21 Mayıs 2021 #21 sukarge dedi: Kayıtsız hocam evet. Realme Pro 7 bence de daha iyi ama iki kat daha pahalı. Kararsız kaldım. Garanti benim için önemli değil bu arada. Genişletmek için tıkla... İşte bazı kişiler için önemli olabilir.
sukarge dedi: Kayıtsız hocam evet. Realme Pro 7 bence de daha iyi ama iki kat daha pahalı. Kararsız kaldım. Garanti benim için önemli değil bu arada. Genişletmek için tıkla... İşte bazı kişiler için önemli olabilir.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #22 sukarge dedi: Ben hem oneui hem de MIUI kullandım oneui çok yavaş hiçbir ayara izin vermiyor MIUI 12 de sorunlarını çözdü. Genişletmek için tıkla... Hocam ara yüzler arasında farkı görmek istiyorsanız neredeyse aynı olan cihazları birbiri ile karşılaştırın. M11 kullanıp One UI çok yavaş demek saçma olur mesela.
sukarge dedi: Ben hem oneui hem de MIUI kullandım oneui çok yavaş hiçbir ayara izin vermiyor MIUI 12 de sorunlarını çözdü. Genişletmek için tıkla... Hocam ara yüzler arasında farkı görmek istiyorsanız neredeyse aynı olan cihazları birbiri ile karşılaştırın. M11 kullanıp One UI çok yavaş demek saçma olur mesela.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.575 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #23 acemi emo dedi: 120 Hz ekranı var hocam da 120 FPS alacak gücü yok POCO'nun o yüzden onu almak çok saçma geldi (PUBG üzerinden değerlendirdim) ben olsam M51 alırdım. Genişletmek için tıkla... Zaten 120 FPS alacak gücü olsa bile çoğu oyun 60FPS destekli, üstüne çıkılmıyor.
acemi emo dedi: 120 Hz ekranı var hocam da 120 FPS alacak gücü yok POCO'nun o yüzden onu almak çok saçma geldi (PUBG üzerinden değerlendirdim) ben olsam M51 alırdım. Genişletmek için tıkla... Zaten 120 FPS alacak gücü olsa bile çoğu oyun 60FPS destekli, üstüne çıkılmıyor.