M55 PRO vs DeathAdder Elite

berkayvirtue

Kilopat
Daha fazla  
Gül gibi farem M65 Pro'yu oyundan dolayı sinirlenerek kırdım.
Şimdi de DeathAdder Elite sipariş verdim. Sizce iptal edip M55 Pro alınır mı? Hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deathadder Elite kullanıyorum, "lan dedikleri kadar hızlı değildir, o kadar farkı hissetmezsin yaa" diyordum, inanılmaz fark var. Gerçekten mouse akıyor, güzel bir mousepad ile de şenlendirirsin artık.. Hayırlı olsun şimdiden.

Deathadder Elite kullanıyorum, "lan dedikleri kadar hızlı değildir, o kadar farkı hissetmezsin yaa" diyordum, inanılmaz fark var. Gerçekten mouse akıyor, güzel bir mousepad ile de şenlendirirsin artık.. Hayırlı olsun şimdiden.
Hocam sağ tık'ın çift tıklama sorunu var deniyor ama ondan korkuyorum biraz. Yoksa gerçekten 4/4'lük bir mouse'a benziyor :)
Hocam sağ tık'ın çift tıklama sorunu var deniyor ama ondan korkuyorum biraz. Yoksa gerçekten 4/4'lük bir mouse'a benziyor :)
Bir de çok sıkı bir FPS oyuncusu değilim, MOBA, RPG oyunları da oynuyorum. Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz.

Bir de çok sıkı bir FPS oyuncusu değilim, MOBA, RPG oyunları da oynuyorum. Umarım hayal kırıklığı yaşatmaz.
Satın alan 4-5 arkadaşımda da bir sorun görmedim, hepsi normal kullanıyor ve seviyorlar.
Mouse'nin yapısı sayesinde midir bilmiyorum ama her konuda rahat geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı