Herkese merhaba kendime 2.el bir ekran kartı almak istiyorum ama anakartım bunu destekleyecek mi uyar mı, bir de buna uyan işlemci var mıdır şu anki FX-6300 6X çekirdek.
Powercolor ekran kartı 2 gb 256 bit ekran kartı - Powercolor Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
HM evet arızalı ama yaptırırsam bayağı iyi olur çünkü güçlü bir ekran kartı işimi görür şu anki HD6570 1GB GDDR3 ama SE'ni̇n bildiğin varsa 1000 TL altı güzel olur
1000 TL civarına tertemiz GT 1030' lar var ve yeni kartlar 1030 öneririm. Ayrıca sakın ben bunu tamir ettiririm deyip bir kart almayın ekran kartı tamiri imkansıza yakındır chipseti biraz ısıtıp kakalıyorlar kesinlikle tamirli yada tamir edilecek kart almayın.
1000 TL civarına tertemiz GT 1030'lar var ve yeni kartlar 1030 öneririm. Ayrıca sakın ben bunu tamir ettiririm deyip bir kart almayın ekran kartı tamiri imkansıza yakındır chipseti biraz ısıtıp kakalıyorlar kesinlikle tamirli ya da tamir edilecek kart almayın.
1000 TL civarına tertemiz GT 1030'lar var ve yeni kartlar 1030 öneririm. Ayrıca sakın ben bunu tamir ettiririm deyip bir kart almayın ekran kartı tamiri imkansıza yakındır chipseti biraz ısıtıp kakalıyorlar kesinlikle tamirli ya da tamir edilecek kart almayın.