Yapılır da o fanla biraz zor yaparsın.M5A97 R1.02 anakarta FX6100 için overclock yapacağım, bu anakartta yapılıyor mu?
Yapılır da o fanla biraz zor yaparsın.
Fotoğraf alıntı örnek için google'dan aldım soğutucum bu ama bunun da yeteceğini sanmıyorum, sıvı soğutma şart mı?O soğutucu stok hızda anca soğutabiliyor bende geçmişte kullandığım için biliyorum tavsiye etmiyorum onun için.
Şart değil fakat almışken 4 ısı borulu bir işlemci soğutucu almanız şart çünkü FX serisi sıcak çalışan bir seri attığınız fotoğraftaki 2 ısı borulu yeterli gelmeyebilir ayrıyetten soğutucuyu alırken am3+ desteklediğinede bakmanız gerekiyor yoksa anakarta takamazsınız.Fotoğraf alıntı örnek için google'dan aldım soğutucum bu ama bunun da yeteceğini sanmıyorum, sıvı soğutma şart mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.