M5A97 R2.0 GTX 970 Uyumu ve GTA 5 Performansı

çevik1

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Sistemimde AMD FX 6100 3.3 GHz 8 GB 1600 MHz RAM, Nvidia GT 730 2 GB DDR3 128 bit var fakat ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. Anakartım m5a97 r2.0. Bu anakarta GTX 970 alsam uyumluluk ve GTA 5 performans olarak ne derece etkili olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın o işlemciyi kullanırken gtx 970 almak gibi bir hata yapmayın. İşlemciniz maksimum overclock ile en fazla r9 280'i besler. Bunun üstündeki bütün ekran kartlarına ne kadar overclock yaparsanız yapın darboğaz yapacaktır. 1200 lira verip 600 liralık ekran kartı performansı alacaksınız.

Güç kaynağım 700W 80+ fakat açıkçası kafam karıştı..Daha düşük sistemleri olan arkadaşlar oynadıklarını söylüyorlar...msi gtx 970 gaming ve işlemci durumu çok mu kötü olur? illa işlemciyi de mi değiştirmem gerek?

İşlemcilerden haddinden fazla korkuyorsunuz. CPU Load %100 olunca hemen FPS düşüşleri yaşanacak sanılıyor. Bunun böyle olmadığını Ali hocam G3258 ve GTX Titan X incelemesinde gösterdi. FX 6100'e GTX 970 takılabilir ve gayet iyi performans verecektir.

Yorumlar için sağolun.. msi gtx 970 gaming 4g yada yine msi gtx 970 100ME almayı düşünüyorum...Aslında biraz araştırma yaptım ve msi'nin zotac,evga ve asusun bu versiyonundan daha iyi olduğu söylenmiş ve ben de ikisi arasından bir tanesini almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı olur..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı