M5A97 R2.0, HD7950 Dual-X ve XILENCE XP800 hakkındaki görüşleriniz?

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.181
P

pusat57

Ziyaretçi
VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7950 Dual-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı

VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart - Anakart

VATAN COMPUTER - XILENCE - XILENCE XP800 800W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ 80+ BRONZE R3 - Güç Kaynağı

Bu üçünü alacağım ve işlemcim AMD Athlon II x4 olarak kalacak bir süre. Bu üçlü ve bu AMD işlemci ile oyunlarda iyi performans alır mıyım? Özellikle GTA 5'i oynamak istiyorum.:D

Bir de bu powar iyi midir bütçem buna yetiyor. Diğer markalar çok pahalı ve 600-650 Watt gücünde. Bu power hakkında çok iyi yorumlar vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı linkini yanlış vermişim mesajı düzelttim, ekran kartım Sapphire HD 7950 olacak.

Ana kartı da R2.0 ne oluyor zaten fiyat farkı 1 TL oynuyor.:) Ondan alırım sorun yok.

Kardeşim ekran kartı olarak ben de Sapphire 7950 alacağım. Emin ol bana TP'nin (Technopat)'ın uzmanlarından tavsiye alarak karar verdim. İşlemcinin de aynısını almaya karar verdim.

Bir tek PSU'muz farklı. Ama sen bence biraz abartmışsın. 750 Watt +80 PLUS'lı bir PSU yeter di.

Biliyorum ama ileriye dönük olsun dedim. bayağa bir uzun zaman kullanmayı düşünüyorum ve ayrıca çoklu ekran kartı desteği var.

Ekran kartı çok iyi ama baya bir ileride 1 tane daha ekran kartı takabilirim.:) Bir de eğer AMD Athlon 2 x4 alacaksan tavsiye etmem.

Performansı iyi değil. Eğer biraz bütçen varsa AMD 6100 çok daha iyi olur. Uzun zaman kullanırsın.

Benim bütçem yetse işlemcimi de değiştirirdim, ama ekran kartına daha çok yöneldim. Şimdilik işlemci idare eder kardeşim ama yine de sen bilirsin.

GTA 5'de PC'ye çıkarırlar herhalde ya, yani öyle umut ediyorum. Başta onun diğer oyunlarda için sistemimi yeniliyorum.

- - - Güncellendi - - -

İşlemci darboğaz yaşatır ama bütçem yetmediği için onu kullanmak zorundayım şimdilik ama kesinlikle değiştireceğim. 6200 falan alacağım. :) O zaman yapmaz.

- - - Güncellendi - - -

GTA'nın PC'ye çıkmayan oyunları var ama bu oyunu kesin çıkartmaları lazım. Ben bilgisayarım açsın diye sistemimi yeniliyorum, çıkmazsa bir de oyun konsolumu alıcaz.

Ben kendimi bildim bileli oyunları PC'den oynarım:) Bir tek PC'den oyun oynayınca zevk alıyorum. Oyun konsolları genelde maç oyunları tekken gibi oyunlar oynanmalı.:)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı