ekinbayraktar
Kilopat
Daha fazla
Merhaba dostlar uzun zamandır forumu takip ediyorum . Burdaki deneyimli arkadaşlar bana bir sistem önerdi .Bende ilk defa bir sistem kurma macerasına giriştim . Fakat sistemi düzgün videolarda izlediğim şekliyle karşılaştığımda bir problemle karşılaştım . Problem 1 uzun 2 kısa bip sesi. Bu problemin ekran kartıyla ilgili olduğunu öğrendim . Bunun üstüne bu sabah gidip vatan bilgisayardan asus r9 280x ' i powercolor r9280x ile değiştirdim . Sorun ne yazık ki devam etmekte . Problem neden kaynaklanıyor olabilir ?
Tahminimce :
Anakartla ilgili bir sorun olabilir ekran kartını 2 yuvada da denediğimde aynı sorunu gözlemliyorum .
Sorun ramler le alakalı olabilir ramler yuvaya oturuyor ama ekran kartı gibi kilitlenmiyor en ufak bir çekişte ramler yuvadan çıkıyor ama tam oturuyor sadece kilitlenmiyor .
Çözümleyemediğim takdirde geri iade edip hazır bir bilgisayar alacağım bu konu gerçekten çok yordu beni . Biriktirip bir bilgisayar kurmaya karar verdim böyle bir problem beklemiyordum
Tahminimce :
Anakartla ilgili bir sorun olabilir ekran kartını 2 yuvada da denediğimde aynı sorunu gözlemliyorum .
Sorun ramler le alakalı olabilir ramler yuvaya oturuyor ama ekran kartı gibi kilitlenmiyor en ufak bir çekişte ramler yuvadan çıkıyor ama tam oturuyor sadece kilitlenmiyor .
Çözümleyemediğim takdirde geri iade edip hazır bir bilgisayar alacağım bu konu gerçekten çok yordu beni . Biriktirip bir bilgisayar kurmaya karar verdim böyle bir problem beklemiyordum