M5A99FX PRO R2.0 Yeni PC Siyah Ekran

RAM'lerinizin her ikisini, 1 ve 3 siyah slot sanırım sizde öyle ise siyahlarda olsun olmaz ise mavi slota takarak tekrar denersiniz.
 
Anakart'ınızın üzerinde memok diye bir buton var RAM'lerin yakınında (anakartın sağ üst köşesinde olabilir) bilgisayarı Power tuşu ile açın ve memok düğmesine basın ne sonuç alacaksınız paylaşın.
Denedim bu sefer eyer del e dirak ard ard a basmassa yine normal asus yazısında takılıp kaldı. Fakat ard arda basınca american megatrents geldi. Tahasonro orda f1 e bastıgımda yine siyah ekranda kaldı. Reset attıgımda iseyine ilk baştaki hale geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam.
HDD'lere ait olan Power ve SATA kablolarını çekip aynı adımları bir kez daha uygular mısınız?

Ayrıca kart okuyucu var ise çıkarın, USB aygıt takılı ise çıkarın USB bellek, klavye, mouse vb. Ön USB portlarına ait olan kabloları anakart üzerinden çıkarıp tekrar kontrol edin.
 
Bu sefer BIOS'la ilgili bi ekran geldi. Mause ile ok a basmam lazım fakat mause hareket etmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse ve klavyenizi bağlayın, bunlar USB ise kasanın arkasındaki USB portuna bağlayın.
Tekrar kontrol edin açılışta problem var mı?
 
Arkadaş hayatında ilk defa PC toplamış, içinde Windows kurulu geliyor sanıyor. Sizler de sanki ortada gerçekten sorun varmış gibi yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. İlginç. Yahu en başta bi kere bi foto koy bakalım takıldığı ekrandan.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı