M7 4K Smart 43" televizyon olarak kullanılır mı?

emoji_bey

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  

Televizyon olarak kullanılabileceğini biliyorum ama mantıklı olup olmadığından emin olamadım. Ayrıca ne tarz bir uydu alıcısı gerekir? Normal bir televizyon almaktan farkı var mı? Genel olarak bilgilendirirseniz sevinirim. Başka ürün önerilerine de açığım.

Televizyon olarak kullanılabileceğini biliyorum ama mantıklı olup olmadığından emin olamadım. Ayrıca ne tarz bir uydu alıcısı gerekir? Normal bir televizyon almaktan farkı var mı? Genel olarak bilgilendirirseniz sevinirim. Başka ürün önerilerine de açığım.
Bu uydu alıcısı alınabilir. 00:00'da Amazon Prime Day var fiyatı düşebilir.

En kıytırık uydu alıcısıyla bile kullanılır, TV'den tek farkı dahili uydu alıcısı olmaması. Yakınlarım TV olarak kullanıyorlar, ben monitör ve smart TV olarak kullanıyorum. Mi Box ve benzeri şeylere gerek yok, "smart" özellikleri gayet iyi, Prime Video, BluTV (HBO Max) ve Netflix ile çokça kullanıldı ve sorunsuz.

Özünde TV olan ama monitör olarak geçen bu ürünün bir diğer avantajı da servis kurulumunun şart olmaması, kurulumu çok basit, sadece kutuyu açarken videoya çekin ne olur olmaz diye.

Fiyatı aşırı artmadığı sürece fiyat/performans liderliği bu üründe kalmaya devam edecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı