İdeal falan değil, LS'te sensör eski ve Prodigy'de çift tıklama sorunları var. Küçük mouse istiyorsa bütçeyi arttırabilir.Elin küçükse G203 idealdir.
Gayet iyi bir seçim. Sensörü kötü değil.M808 tabii ki. Bana G203 LS aldıranlar utansın.
Eski diye kötü olmuyor maalesef.İdeal falan değil, LS'te sensör eski ve Prodigy'de çift tıklama sorunları var. Küçük mouse istiyorsa bütçeyi arttırabilir.
Bence M808 daha iyi ancak M808 hakkında video izlediğimde 10 tıklamadan 1 inin takıldığını söylüyorlardı ve diğer merak ettiğim soru ise yazın elimiz terleyip ter arasına girerse mouse bozulmaz mı?
peki terleme veya su geçirme yapıyor muM808 tabii ki. Bana G203 LS aldıranlar utansın.
PCB koruması yüksek ihtimal vardır ama bu bir ihtimal. Korkuyorsanız almayın.Peki terleme veya su geçirme yapıyor mu?
pençe şeklinde tutuyorum ama herkes g203 ün sensrüne kötü diyorElinin büyüklüğü ve tutuş şeklin nedir? Elin küçükse G203 idealdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.