Ma OS X Install DVD'den format atabilir miyim?

ÖmerBurak

Kilopat
Arkadaşlar ben bu CD'yi masaüstü bilgisayarıma format atmak için kullanabilir miyim?

J03dPuA.jpg

- - - Güncellendi - - -

Cep telefonuyla çektim kusura bakmayın hiç net değil ama yinede bir şeyler belli oluyor. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel görülüyor kardeşim.. 1. Hangi makineye atacaksınız? PC ise atabilirsiniz. Ama "Pro" seviyesinde Hackintosh konusunda uzmanlaşmış olmanız lazım. 2. Atamazsınız. 3. Makineniz Macintosh ise olabilme olasılığı var. Bu seçenekler dışında makinenizin ne olduğunu yazarsanız bilgi sahibi olmamız açısından daha doğru yönlendirmeler yapabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
550 Watt Everest Psu
Asus Gtx 550 Ti Boost O.C. 1 Gb 192 bit Ekran Kartı
Amd Athlon X2 250 İşlemci
500 Gb WD 7200 Rpm HDD
2x4 Gb Kingston 1333 mhz Ram
Asus M4A78LT-M-LE (AM3) Anakart

Çok zor bir işe kalkışıyorsun o DVD yada CD işine yaramaz.. 1. İşlemcin AMD sana Niresh sürümü lazım. 2. Bol bol kurulum videosu izle.. Google yaz AMD on Hackintosh.. Birçok video kurulum çıkar. Bunların dışında amd sorunludur. Kurulum yapmasına yaparsın bir güncelleme sonrası tekrardan kurulum yapmak zorunda kalırsın ... Çok uğraştırır, benden demesi.

Hayır daha önce hiç kullanmadım.Sadece emniyete gittiğimde oranın bilgisayarlarında görüyordum. Ama gerçekten çok hoşuma gitti yani kafaya taktım kurmaya çalışacağım. :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı