Bayram_Taşcı Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 159 Çözümler 2 13 Temmuz 2020 #11 imesu dedi: Telefona root yüklersen düzelebilir bence. Genişletmek için tıkla... Olabilirmi bilmem ama onun içinde bilgisayar lazım
imesu dedi: Telefona root yüklersen düzelebilir bence. Genişletmek için tıkla... Olabilirmi bilmem ama onun içinde bilgisayar lazım
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #12 Bayram_Taşcı dedi: Olabilir mi bilmem ama onun içinde bilgisayar lazım. Genişletmek için tıkla... Bence olur bilgisayar bulunur zaten. imesu dedi: Bence olur bilgisayar bulunur zaten. Genişletmek için tıkla... Telefon rootlu iken istediğin uygulamayı silebilirsin.
Bayram_Taşcı dedi: Olabilir mi bilmem ama onun içinde bilgisayar lazım. Genişletmek için tıkla... Bence olur bilgisayar bulunur zaten. imesu dedi: Bence olur bilgisayar bulunur zaten. Genişletmek için tıkla... Telefon rootlu iken istediğin uygulamayı silebilirsin.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Temmuz 2020 #13 Böyle diyor. Kuramadım bile. Dosya Ekleri 1594635913567187513631.jpg 275,1 KB · Görüntüleme: 85
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #14 GreatArcher dedi: Böyle diyor. Kuramadım bile. Genişletmek için tıkla... Telefonu güvenli modda açmayı dene.
GreatArcher dedi: Böyle diyor. Kuramadım bile. Genişletmek için tıkla... Telefonu güvenli modda açmayı dene.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.972 Çözümler 80 Yer Başkent 13 Temmuz 2020 #15 En güncel stock romu atmayı dene, düzelmezse güzel bir custom rom at derim.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Temmuz 2020 #16 AceTeq dedi: En güncel stock romu atmayı dene, düzelmezse güzel bir custom rom at derim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan mı atılıyor?
AceTeq dedi: En güncel stock romu atmayı dene, düzelmezse güzel bir custom rom at derim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan mı atılıyor?
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #17 GreatArcher dedi: Bilgisayardan mı atılıyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Bu arada telefonu güvenli modda açtın mı?
GreatArcher dedi: Bilgisayardan mı atılıyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Bu arada telefonu güvenli modda açtın mı?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.972 Çözümler 80 Yer Başkent 13 Temmuz 2020 #18 GreatArcher dedi: Bilgisayardan mı atılıyor? Genişletmek için tıkla... Evet, PC şart.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Temmuz 2020 #19 imesu dedi: Evet. Bu arada telefonu güvenli modda açtın mı? Genişletmek için tıkla... Açtım. Sol altta Güvenli mod yazıyor ama yine aynı hatayı veriyor.
imesu dedi: Evet. Bu arada telefonu güvenli modda açtın mı? Genişletmek için tıkla... Açtım. Sol altta Güvenli mod yazıyor ama yine aynı hatayı veriyor.
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #20 GreatArcher dedi: Açtım. Sol altta güvenli mod yazıyor ama yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Peki telefona hard reset attığında dil seçme vb yerleri geçebildin mi?
GreatArcher dedi: Açtım. Sol altta güvenli mod yazıyor ama yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Peki telefona hard reset attığında dil seçme vb yerleri geçebildin mi?