Bayram_Taşcı Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 159 Çözümler 2 14 Şubat 2021 #31 GreatArcher dedi: ROM atmayı dene. Ben atınca düzelmişti ama belli bir süre sonra yine hata vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Vallahi daha telefonu tamire verdim adam tanıdıktı 50 TL'ye yaptı ama telefonun baştan sona çöktüğünü söyledi nasıl kullandığıma şaşırdı.
GreatArcher dedi: ROM atmayı dene. Ben atınca düzelmişti ama belli bir süre sonra yine hata vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Vallahi daha telefonu tamire verdim adam tanıdıktı 50 TL'ye yaptı ama telefonun baştan sona çöktüğünü söyledi nasıl kullandığıma şaşırdı.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 15 Şubat 2021 #32 Bayram_Taşcı dedi: Vallahi daha telefonu tamire verdim adam tanıdıktı 50 TL'ye yaptı ama telefonun baştan sona çöktüğünü söyledi nasıl kullandığıma şaşırdı. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yaptı? ROM mu attı?
Bayram_Taşcı dedi: Vallahi daha telefonu tamire verdim adam tanıdıktı 50 TL'ye yaptı ama telefonun baştan sona çöktüğünü söyledi nasıl kullandığıma şaşırdı. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yaptı? ROM mu attı?