Mac Book Pro 13" web tasarım-programlama için ideal midir?

MehGokalp

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yeni bir bilgisayar satın almaya karar verdim. Benim tercihim Retina Ekranlı MacBook Pro 13" den yana.
Resim:

OdGM95.png

Kullanıcağım programlar; notpad++, adobe flash, fireworks, dreamviewer, photoshop, office uygulamaları, birkaç küçük oyun (minecraft, unturned, don't starve). Şu an kullandığım bilgisayarı yaklaşık 5-6 sene önce aldım acer marka modelini hatırlamıyorum :) bu bilgisayar gibi bana uzun müddet dayanmasını istiyorum. Belki daha fazla..
Sizin görüşleriniz nelerdir? Başka bir model önerir misiniz? Windows'tan mac'a geçişte ne gibi yabancılıklar çekerim?

Şimdiden teşekkürler iyi günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Söz konusu Notepad uygulamasının Mac OS X desteği yok sanırım. Ama oyunlar ve diğer Adobe yazılımları Mac destekliyor. MacBook Pro Web tasarımında işinizi görür rahatlıkla. Windows'tan Mac'e geçişte yabancılık yaşamamak için Mac OS X ve MacBook Pro incelememizi izleyebilirsiniz :)

Söz konusu Notepad uygulamasının Mac OS X desteği yok sanırım. Ama oyunlar ve diğer Adobe yazılımları Mac destekliyor. MacBook Pro Web tasarımında işinizi görür rahatlıkla. Windows'tan Mac'e geçişte yabancılık yaşamamak için Mac OS X ve MacBook Pro incelememizi izleyebilirsiniz :)
Notpad++ sadece bir yazılım elbet onun yerini tutan başka yazılımlar vardır diye düşünüyorum.. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı