Mac diskine Windows'tan erişim

Makaleler
1
ML2U ile kurulum yaptığım 1TB harddiskimin 500 gb sektöründe iAtkos diğer 500 gb sektörde ise Windows 7 kurulu idi. Fakat Multibeast ile anakarta uygun dsdt dosyasını tonymac adresinden indirip çalışmayan usb 3.0 portları için çalıştırdığımda artık iatkosa giremiyordum. İatkos içinde bulunan belgelerimi hangi yolla kurtarabilirim? Yardımcı olabilir misiniz? Ya da veri kaybı yaşamadan ml2 yeniden nasıl kurabilirim?

Yani çökmüş bir Mac sistemden veri kurtarması nasıl yapılır? Daha önce böyle bir konu açılmadı. Herkes için yararlı olur diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ML2U ile kurulum yaptığım 1tb harddiskimin 500 gb sektöründe iatkos diğer 500 gb sektörde ise windows 7 kurulu idi. Fakat multibeast ile anakarta uygun dsdt dosyasını tonymac adresinden indirip çalışmayan usb 3.0 portları için çalıştırdığımda artık iatkosa giremiyordum. İatkos içinde bulunan belgelerimi hangi yolla kurtarabilirim ? Yardımcı olabilir misiniz ? Ya da veri kaybı yaşamadan ml2 yeniden nasıl kurabilirim ?

Yani çökmüş bir mac sistemden veri kurtarması nasıl yapılır ? Daha önce böyle bir konu açılmadı. Herkes için yararlı olur diye düşünüyorum.
Kardeşim şimdi MacDrive burdan macdrive prosunu indir ve kur yeniden başlat pcni ve hddne windows üzerinden erişim sağlayabileceksin. Eğer indirdiğin dstd dosyasını silersen macin açılır aynı sorunu bugün ben de yaşadım ve windowstan dstd yi sildim, macim geri açıldı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı