Maç esnasında OW ban yedim

Hile kullanıp kullanmadıgını söylemeye çalışıyorsun en çok ona gülüyorum
2 sene önce hile kullandığımı belirttim. Şu anda ne bu hesapta ne bu windows kurulumunda hile açıldı. Bu kurulum ve hesap tamamı ile temiz. zaten 2 sene önce açılan hilenin bir etkisi olacağını sanmıyorum. (Hile açtığım hesap 3 yaşında falan. bu hesap daha 1.5 yaşında.)
Dostum evet gerçekten de öyle bir şey varmış.

Ancak benim gibi önceki hesabı ban yiyenler ve/veya çalınanlar ne olacak? LE adam silverların maçında tabii ki çatur çutur adam vurucak bu beklenen bir şey değil mi?

Zaten "bir daha bu oyunu online olarak oynamak istiyorsanız yeni bir hesap veya yasaklama bulunmayan bir hesaptan oynayın" tarzında bir şey yazıyor.

Hocam yanlış anlamayın ama Valve kolay kolay ban atmaz ticket atın yanlışlık varsa düzeltirler ama ben bir yanlışlık olacağını sanmıyorum.

Ticket nereden atılıyor anlamadım gitti. Email adresi falan mı var bunların?

Banı atan Valve'nin kendisi (VAC) değil ki, Overwatch müfettişleri.

Ne kadar owden de yeseniz sonuç olarak ban Valve tarafından yapılan bir şey yardım bölümünden ticket atmayı deneyin muhtemelen bir yanlışlık yoktur ama yine de şansınızı deneyin.

Steam'in abuk sabuk işleri adam 3 yıl önce global maçta mevlana açtı rapor ettim daha birkaç ay önce falan banlanmış ama kuzenim skin changer kullandı diye 1 ayda falan ban yedi geçen maçtayım taşıyorum bizim mal Clutch'ı alamadım diye herkese beni raporlattı 9 gün ban yedim Steam'in sistemi çok kötü.

Smurflediğin için ban yemiş olabilirsin, unranked ise hesap orasını bilemem. Yoldaşta gerçekten aşırı çok smurf var normalde GN4- cift keleş arası giderim yoldaş rankım Silver 2 öyle düşün artık ne kadar smurf var.

Seçkin almadan hile açmakta zarar yok. Karşidaki adamlar nasıl olsa seçkin olmayacak. Bir rank sistemi yok bir şey yok. Sorun ile ilgili fikir belirtmeyecekseniz neden yaziyorsunuz ki?

Oynayamaz. Olması gerekenden daha düşük rankta oynadığını tespit edip banlamışlar seni geçmiş olsun.

Böyle bir şey yok.

Böyle bir şey yok.

FACEIT 10 level olup mm i bırakan biri mm de rank kasmaya basladığındada ban yesin o zaman.

Önceden de oyunbozanlıktan rapor yemişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…