2 sene önce hile kullandığımı belirttim. Şu anda ne bu hesapta ne bu windows kurulumunda hile açıldı. Bu kurulum ve hesap tamamı ile temiz. zaten 2 sene önce açılan hilenin bir etkisi olacağını sanmıyorum. (Hile açtığım hesap 3 yaşında falan. bu hesap daha 1.5 yaşında.)Hile kullanıp kullanmadıgını söylemeye çalışıyorsun en çok ona gülüyorum![]()
Dostum evet gerçekten de öyle bir şey varmış.Steam topluluk kuralları 2 ay önce güncellendi, sana bir şey kanıtlama gibi bir zorunluluğum yok gidip kendin bak. Aynı hesapta oynadığın için istersen Silver 1'e düş yine de ban yemezsin. Gidip yan hesap açıp smurflersen ve tespit edilirse o hesabın ban yer bu kadar basit.
Al paşam sen zahmet etme. İyi rank kasıp başkalarının hakkına girersiniz bu saatten sonra.![]()
Ancak benim gibi önceki hesabı ban yiyenler ve/veya çalınanlar ne olacak? LE adam silverların maçında tabii ki çatur çutur adam vurucak bu beklenen bir şey değil mi?
Zaten "bir daha bu oyunu online olarak oynamak istiyorsanız yeni bir hesap veya yasaklama bulunmayan bir hesaptan oynayın" tarzında bir şey yazıyor.