Maç günü tasarımı nasıl?

• Konuyu başlatan Xei
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 949
Merhaba, Fenerbahçe - Trabzonspor derbisi için bir maç günü tasarımı hazırladım. Sizce nasıl olmuş? Eksikleri nedir? Görüşleriniz benim için çok değerli, şimdiden teşekkürler.
Linke tıklayıp tasarımı görebilirsiniz.
Logo tribünle biraz karışmış, logoları transparan bir dikdörtgenin üstüne koyabilirsin, kolay seçilebilmesi için, %25 blur gibi örneğin.

Biraz karışık geldi.
Trabzon logosunda yıldız kullanırken Fener'de yıldız yok fakat üstte de yıldız kullanmışsın logolarda da olması gerekmiyor mu?

Evet hocam doğrusu o şekilde ama 5 yıldızlı logo kullanımında anlamadığım bir sorunla karşılaştım zaman kaybetmemek için bu şekilde yaptım.

Logo tribünle biraz karışmış, logoları transparan bir dikdörtgenin üstüne koyabilirsin, kolay seçilebilmesi için, %25 blur gibi örneğin.

Blur ile denedim fakat çok keskin geçişler oldu bir dahaki sefere deneme yanılma yaparak yapmaya çalışacağım öneri için teşekkürler.

Eline sağlık dostum, tek sıkıntı fenerin 5 yıldızı yok :d

Tasarım güzel fakat 1 eksik var Fenerbahçe'nin 5 yıldızı 😆

Galatasaray resmi 5 yıldızı takınca ne diyecek acaba Ali koç (fenerbahçeliyim)

Evet hocam doğrusu o şekilde ama 5 yıldızlı logo kullanımında anlamadığım bir sorunla karşılaştım zaman kaybetmemek için bu şekilde yaptım.

Blur ile denedim fakat çok keskin geçişler oldu bir dahaki sefere deneme yanılma yaparak yapmaya çalışacağım öneri için teşekkürler.

Galatasaray resmi 5 yıldızı takınca ne diyecek acaba Ali koç (fenerbahçeliyim)
İlla bi' bahane uydurur yine Ali bey :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı