Mac için 4770K sistem toplama

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte Z87X-OC Intel Z87 3000MHz(O.C.) DDR3 LGA1150 ATX Anakart - Bilgisayar - Hepsiburada.com
Gigabyte Z87X-UD4H Intel Z87 3000MHz(O.C.) DDR3 LGA1150 ATX Anakart

İki tane baktım, Gigabyte anakart verdiğim sitye ile hepsiburada.com da anakartlar mevcut, eğer alacaksan ilk sıradaki anakartı almanı öneririm.

Dostum tavsiyelerin ve önerilerin doğrultusunda;

Gigabyte Z87X-D3H Intel Z87 2933MHz(O.C.) DDR3 LGA1150 ATX Anakart - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Bu kartı almaya karar verdim. Gönderdiğin sitede listede var. Fiyatı senin son söylemiş olduğun karttan daha uygun.Ses ve eternet kartları da aynı öğrenci olduğum için önemli benim için fiyat. Sende son kez tamam dersen siparişini veriyorum kartın. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

Öncelikle selamlar,

Daha önce belirttiğim tüm parçaları işlemci hariç aldım. İşlemcinin siparişini de verdim yakında gelecek. Size bir sorum olacak 2 tane 250gb ssd hard disk aldım. Bunlara anakart üzerinden raid 0 yapmayı planlıyorum ancak Sata modu: Ahcı yerine raid'i seçmem gerekecek. Bu durum Mavericks kurmama engel olur mu ? Ssd hard disklerin toplam alanını bölüp 2 farklı disk yapip, Windows 8 ve Mavericks kurmayı planlıyorum. Bana tavsiyeniz ne olur ?

- - - Güncellendi - - -

Birde videolarınızda göremedim hiç , raid yapılan diski 2'ye bölüp birine Windows birine Mavericks kursam problem olur mu ?

Güncel

- - - Güncellendi - - -

Şuan tüm parçalarım geldi. Hemen biostan sata modunu "raid" seçip Windows 8 kurdum. Ondan sonra Mavericks kurmak için usb belleğimi hazırladım. Kuruluma başladıktan sonra yükleyeceğim diski seçme ekranında benim hard diskimin bir bölümü Mavericks formatında olmasına rağmen gözükmüyor. Sanırım bunun nedeni raid yapmış olmam " Ahcı " seçme imkanım yok bu durumda o yüzden mi gözükmüyor sizce? Sırf raid yapabilmek için 2 tane ssd aldım :( Öneriniz ne olur bana? raidli biçimde kullanmanın imkanı yok mu ? saygılarımla.

- - - Güncellendi - - -

Sata modu: "Ahcı" yerine, "Raid" olsa Mavericks'a Hard Diski gösteremez miyim? inanın sistem öle bekliyor. Windows'uda kuramıyorum doğal olarak. Yardımcı olursanız sevinirim acil.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı