Mac için alınan Office iade edilir mi?

Makaleler
1
Mac alırken çalışan bana Office programlarını almak ister misiniz? diye ısrar etti. Bende aldım, ancak benim zaten Office üyeliğim olduğunu bilmiyordum. İade edebilir miyim? Alalı 2 gün oldu. Aldığımda hemen aktif ettiler. Umarım iade edilir.

Çözüm
Key aktive edildi ise ve mağazadan çıktıysanız ki öyle yazdınız. Bence ihtimal düşük. O yüzden sizin yapıcı bir dil ile görüşmenizi öneririm karşı taraf ile madem iyi bir müdürü var vs. İyi şanslar.

Not: Kendi düşüncelerimdir. Size yardımcı olmayı çalıştım.
Aldığınız yerle görüşmenizi öneririm.
Aldığım yer Vatan. Müdürü çok iyi bir beyefendi. Daha önce bize çok yardım etti. Ancak key orada aktif edildiği için bir şey yapabilir mi bilemiyorum. Satıcı kişi o kadar ısrar etti ki, yok şimdi almazsanız çok pahalanır, yok sonra internetten alırsanız virüs girer vs. Ben yine de burada haklarımı öğrenerek gideyim de, biliyorsunuz Vatan sonuçta, iade etmemek için can atacaklardır.

Key aktive edildi ise ve mağazadan çıktıysanız ki öyle yazdınız. Bence ihtimal düşük. O yüzden sizin yapıcı bir dil ile görüşmenizi öneririm karşı taraf ile madem iyi bir müdürü var vs. İyi şanslar.

Not: Kendi düşüncelerimdir. Size yardımcı olmayı çalıştım.
Mesela şöyle desem uygun olur mu?
''2 gün önce sizden MacBook Pro aldım. Daha doğrusu Anneannem bana hediye aldı. Bu sırada satış danışmanı Anneanneme 400TL karşılığında indirimli Office uygulaması alması konusunda ısrar edince, Anneannem onu da alalım tam olsun niyetine onu da aldı. Ancak, bizim meğer Office hesabımız varmış. Microsoft sitesinde şu açıklamaları yapıyor;''

• Satın alma tarihinden itibaren 30 gün içinde veya yinelenen bir abonelik için ilk satın alma işleminden itibaren 30 gün içinde bir aboneliği iptal edebilir ve geri ödeme alabilirsiniz.

Umarım çok uzun yazdığım ve çok soru sorduğum için sıkılmamış ve kızmamışsınızdır. İyi akşamlar, cevabınız için teşekkürler @blackandyellow .

şöyle söyle, anneannem sizden aldığı macbook pro'nun yanında office lisansı satn almış, ama benim office lisansım mevcut zaten, ben bunu geri vermek istiyorum, para yerine üründe alabilirim problem değil, ama elimde olan şeyi kullanamıyorum doğal olarak.

Hiç Office gidip almadım, eğer kutusunun ambalajı, etiketi vs. zarar görmediyse 14 gün içinde firma iade almak zorunda. İnternet üzerinden anında teslim edilen dijital ürünler iade edilemez ama kutulu aldıysan ve hasar yoksa iade edebilirsin.

Düzenleme: Şimdi tekrar okudum olayı yanlış anlamışım normalde mağazadan alınan ürünlerde iade olmaz firmaya bağlı bir durum. Şansınıza artık.

Hiç Office gidip almadım, eğer kutusunun ambalajı, etiketi vs. zarar görmediyse 14 gün içinde firma iade almak zorunda. İnternet üzerinden anında teslim edilen dijital ürünler iade edilemez ama kutulu aldıysan ve hasar yoksa iade edebilirsin.
Teşekkürler, kutu vermediler ancak yarın gidip konuşacağım. Neden 14 gün dediniz? İnternetten almadım, mağazada da geçerli mi bu süreç? Bu arada şunu okumanızı tavsiye ederim.

Teşekkürler, kutu vermediler ancak yarın gidip konuşacağım. Neden 14 gün dediniz? İnternetten almadım, mağazada da geçerli mi bu süreç? Bu arada şunu okumanızı tavsiye ederim.

Mesajı düzelttim az önce, mağazadan aldığınız için iade normalde olmuyor ama firma müşteri memnuniyeti için iade alabilir. Microsoft memnuniyet adına 30 gün iade politikası uyguluyormuş. Aynı şekilde Amazon'da 30 gün iade imkanı veriyor ama isterse kanunda böyle yazıyor deyip iade süresini düşürebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı