Mac için basit oyun önerisi

Hikayeli oynamayı düşünürseniz Skyrim, Call of Duty MW serisini, RDR2, Elden Ring ve Hitman serilerini öneririm. Stardew tarzı indie isterseniz Terraria ve Kingdom Two Crowns olabilir. Çiftlik oyunu isterseniz FS25 olabilir.

Bu arada MacBook işlemcilerine hakim değilim bu oyunları kaldırır mı bilmiyorum.
Hiçbirini açamaz malesef 😃

M1 işlemcili bir MacBook Air kullanıyorum. İşten artakalan vakitte Mac'de çalışan ne oynayabilirim? Stardew Valley oynuyorum uzun süredir. Dualsense kontrolcü bağlayarak oynuyorum. Oyunları da Steam'den indiriyorum. Öneri yaparken bunlara dikkat edebilirsiniz 🙂
Bazılarını stardew Valley sevdiğinizi göze alarak ekledim işte liste.
Hades
Celeste
The Binding of Isaac: Rebirth
Disco Elysium - The Final Cut
Don't Starve Together
Hollow Knight
Terraria
Oxenfree

EU4, HOI4, Factorio, Timberborn, Cities Skylines, Wargame, Endless Legend, Rimworld.

Hepsini mac te oynuyorum zaman zaman. Baglanti iyiyse nvidia game now ile de AAA oynarsin ama bayiyor beni yeni nesil AAA oyunlar.

Evet Northgard bende öneririm hocam 120 saatim var. :D Ayrıca northgard benzeri oyun biliyor musunuz hocam? @Gordrhain Zira ben nedense çok beğendim hem tatlı zorluğu olsun hem de bayağı çeşitli klanları olsun beni çok sarmıştı.

MacBook'ta var mı bilmiyorum ama kesinlike This War of Mine'ı oynamalısınız. Savaşın zorluğunu sivillerin gözünden baktığınız aşırı tatlı, chill bir oyundur.
Maalesef bilmiyorum ama benzer bir oyun varsa ona da şans vermeyi çok isterim. Henüz 120 saatim olmadı ancak başladığımdan beri sizinde dediğiniz gibi çok tatlı bir zorluğu olduğu için sevdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı