Mac İşletim Sistemini Nereden Satın Alabilirim?

Osman Apay

Hectopat
Arkadaşlar son derece modern bir bilgisayarım var fakat buna mac kurmak istiyorum. İşletim sistemini nereden satın alabilirim? Veya ücretsiz kurma şansım var mı?

iAtkos ML2'yi İndirerek başlayabilirsin. :) :)

http://torcache.net/torrent/C344DFE....com]iatkos.ml2.mac.os.x.mountain.lion.10.8.2

Linkin alındığı kaynaklar : Official iATKOS Forum • View topic - iATKOS ML2 (Mountain Lion 10.8.2 PC), Download iATKOS ML2 (Mac OS X Mountain Lion 10.8.2) Torrent - KickassTorrents

İndirme işlemi bittikten sonra aşağıdaki videoları teker teker izleyeceksin. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sağolasın berkant bey :) Yalnız ben sanal bilgisayara değilde kendi bilgisayarımın SSD'sine kurmak istiyorum malum bazı kullandığım programlar macte çalışmakta :) Size facebook adresinizden mesaj attım oradan dilerseniz konusabiliriz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim aslında merak ettiğim birşey şu, bir program var onu da kullanabilirim windows için olanınıda kullanabilirim macde daha mı fazla performans alırım o programdan? Bide Windows 7 kullanıyorum suanda, windows 8 ve mac mi yapmalıyım macde programlarımı kullanıp, windows 8 yada 7 de de günlük hayatıma mı bakmalıyım? hangisinde en cok performans alırım ? windows 7 ile 8 arasında çok fark var mı?

Benim aslında merak ettiğim birşey şu, bir program var onu da kullanabilirim windows için olanınıda kullanabilirim macde daha mı fazla performans alırım o programdan? Bide Windows 7 kullanıyorum suanda, windows 8 ve mac mi yapmalıyım macde programlarımı kullanıp, windows 8 yada 7 de de günlük hayatıma mı bakmalıyım? hangisinde en cok performans alırım ? windows 7 ile 8 arasında çok fark var mı?

7 İle 8 arasında dağlar kadar fark var diyebilirim. :) Sanal makinede USB'ni hazırlayacaksın.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı