Çözüldü Mac ISO dosyasını USB'ye yazdırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

saffetq

Kilopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar konudada belirttiğim gibi mac osx el capitan 10.11 iso klasörünü indirdim fakat bir türlü usb'ye yazamıyorum. Bi program felan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam o sorunu atlattım fakat şimdide hani yazılar akıyor hepsi bitip elma logosu gelmesi lazım ama ekran siyah olup kalıyor. yosemite denedim bir defa kurdum boot sorunu vardı silip osx 10.9. kurdum herşeyi çalışmıştı sonra ondada boot hatasıyla karşılaştım onuda sildim şimdi o ekrandan sonra ilerleyemiyorum el capitan herşeyini denedim kodlarmış imaj dosyalarıymış ama bir türlü geçemedim o ekranı
i5 2450m
intel hd 3000 ve nvidia 520m
atheros ar9285
320 gb hdd
4 gb ddr3 1333 mhz ram
Not: Nvidia Ekran kartını devre dışı bırakıyorum.

birazdan usb'ye tekrar yazacağım tekrar deneyip sonucu yazarım.

Hocam intelinject'i devre dışı bıraktım ve herşey düzeldi kurulumu tamamladım. Şimdide şöyle bir sorunum var herşeyi yapıyorum boot ayarlarını fakat başlangıçta boot0ss error hatası alıyorum. Sitedeki çözümleri denedim fakat fayda etmedi.

Hocam o sorunuda hallettim şimdi herşey güzel internet kext'sini yükledim interneti görüyor fakat böyle diyor

Dosya Ekleri

• image.jpeg
    image.jpeg
    275,2 KB · Görüntüleme: 417
Hocam kext yanlış olabilir mi atheros ar 9285 Maverick 10.9 kullanıyorum acaba uygun bir kext linki atarmısınız

kardeşim ilgin için saol işe yaradı :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı