Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.335 Çözümler 6 5 Ekim 2023 #11 MrMancini dedi: Çerezleri temizledim. Kaspersky ile tam tarama yaptım. Virüs bulamadı. Samsung İnternet bildirimleri de kapalı. Bir şey olmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Şu saatten sonra olacağı varsa bile olmaz, rahatta kal kardeşim
MrMancini dedi: Çerezleri temizledim. Kaspersky ile tam tarama yaptım. Virüs bulamadı. Samsung İnternet bildirimleri de kapalı. Bir şey olmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Şu saatten sonra olacağı varsa bile olmaz, rahatta kal kardeşim
MrMancini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Gelsenkirchen 5 Ekim 2023 #12 Algoritmik dedi: Şu saatten sonra olacağı varsa bile olmaz, rahatta kal kardeşim Genişletmek için tıkla... Kafama takılıyor ya, eyvallah hocam. MrMancini dedi: Kaspersky ile Tam Tarama yaptım ancak virüs bulmadı. Samsung İnternet bildirimleri de kapalı. Kuşkulanmam gereken bir konu var mı? Genişletmek için tıkla... @OptimyX Son düzenleme: 5 Ekim 2023
Algoritmik dedi: Şu saatten sonra olacağı varsa bile olmaz, rahatta kal kardeşim Genişletmek için tıkla... Kafama takılıyor ya, eyvallah hocam. MrMancini dedi: Kaspersky ile Tam Tarama yaptım ancak virüs bulmadı. Samsung İnternet bildirimleri de kapalı. Kuşkulanmam gereken bir konu var mı? Genişletmek için tıkla... @OptimyX
OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 794 Çözümler 2 6 Ekim 2023 #13 MrMancini dedi: Kafama takılıyor ya, eyvallah hocam. @OptimyX Genişletmek için tıkla... Virüs anlamında sıkıntı yok. İlk 3 günde saçma sapan bildirimler almazsan sorun yoktur muhtemelen.
MrMancini dedi: Kafama takılıyor ya, eyvallah hocam. @OptimyX Genişletmek için tıkla... Virüs anlamında sıkıntı yok. İlk 3 günde saçma sapan bildirimler almazsan sorun yoktur muhtemelen.