Mac Mavericks GTX 480 full screen sorunu

xenon.max

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar;
Daha önce " (Çözüldü) Mac 10.9.4 1080P ekran sorunu " bu konuda ekran kartını 8800 gt ile değiştirerek sorunu çözmüştük. Şimdi GTA V oynamak için ekran kartını GTX 480 SLI olarak değiştirdim. Biraz zaman harcayarak mac. 10.9.5 te nvidia sürücüsünü kurabildim. Direk HDMI dan bağladığımda çözünürlük 1208x1024 olarak kaldı değiştiremedim.DVI'ı HDMI'a çevirerek bağladığımda 1920x1080 çözünürlüğü sağladım. Tek sıkıntım 32" ekranda sistem çalıştığında tam ekran gelmiyor ve grafik geçişleri 8800gt den daha yavaş. Ekran ayarları ile uğraştım fayda etmedi. Ekranın dört kenarındada siyah boşluklar var. Windows'u başlattığımda böyle bir soyun yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sistemim:
Gigabayte X58A UD3R
İntel i7 950
12GB 2000 mhz
Nvidia GTX 480 SLI

Hiç bir fikri 0lan y0kmu arkadaşlar.

İlk olarak ekran kartı üzerindeki HDMI çıkışına direk bağlıyken aynı sorun vardı ve 1080p çözünürlük sağlayamadım. Ekran kartı üzerindeki DVI çıkışından HDMI dönüştürücü ile bağladım 1080p çözünürlüğü sağladım ama yine full screen olmadı. Zaten ekran kartı üzerinde iki DVI bir HDMI çıkışı var. Hepsini denedim sorun aynı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı