1000 civarı
Mac mini için monitör bakıyorum ama monitörden çok anladığım söylenemez prod. Ve tasarımla uğraşıyorum oyun olarak nadiren LoL oynarım buna uygun olarak anlayan arkadaşlar monitör tavsiye edebilirler mi?
Eğer renk doğruluğu önemliyse kalibre edilebilir ve srgb renk uzayının 100%'ü veya Adobe RGB gibi Srgb'nin de üstünde bir renk uzayını destekleyen bir monitöre ihtiyacınız var.
Bütçe 1000tl civarıBütçe belirtmeniz lazım tasarım ile uğraşıyorsanız renk doğruluğu çözünürlüğü yüksek kaliteli 60Hz monütörler kullanmanızı tavsiye ederim.
harici hoparlör kullanıyo musunDell monitör aldım ben Mac mini için. Çok güzel ucuz ve çık bir monitör. Link burada: Dell SE2216H 21.5" (Analog+HDMI) Full HD VA Monitör Fiyatı.
çok anlamıyorum söylediğim gibi link ile atabilir misiniz rica etsemEğer renk doğruluğu önemliyse kalibre edilebilir ve sRGB renk uzayının 100%'ü veya Adobe RGB gibi sRGB'nin de üstünde bir renk uzayını destekleyen bir monitöre ihtiyacınız var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.