Mac mini için monitör tavsiyesi

RespawN

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba.
Fiyatının uygun gelmesi sebebiyle M4 çipli Mac mini aldım. Tavsiyeleriniz için de hemen buraya geldim.

Grafik tasarım ve video işleri yapıyorum. Çekimlerimiz çoğunlukla iPhone ile yapılıyor. Bu güne kadar hiç Mac kullanmamıştım ancak AirDrop vs. seçenekler sebebiyle artık ihtiyaç duyuyordum geçmeye. Kısmet bugüneymiş. Sosyal medya için içerik üretiyorum. Müşteri (izleyici) kitlemiz de ağırlıklı olarak Apple cihazlardan, IPhone'lardan izliyor içeriklerimizi.

Şu anlık MSI MAG274R2 kullanıyorum.
27 inç, 1080p, 160 ya da 144Hz olması lazım.
Zamanında Windows'ta oyun da oynadığım için böyle bir tercih yapmıştım. Renk gamutundan da memnunum diyebiliriz. VESA uyumlu. Genelde işlediğim renkler Apple cihazlarda izlerken birbirine yakın çıkıyor.

Apple monitörler bildiğiniz üzere uçmuş gidiyor. Sizlerden Apple renk gamutuna yakın bir monitör tavsiyesi istiyorum. Maksimum 15000 ₺ kadar bir bütçem var. Daha aşağıda fiyatlar da çok iyi olur tabi. 27inç ve üzeri, 2K, curve olabilir, 21:9 olabilir, Önerileriniz nelerdir? Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam ben Asus 24VQ93a Gaming kullanıyorum çok memnunum. 5000 tl gibi fiyatı var ve 180hz, 1 ms gecikmeli. Display port ile bağlanıyorum ve 180hz veriyor. Renk ve görüntü kalitesi çok iyi. İkinci alternatif olarak MSI Mag 256f i incelebilirsiniz. Bu monitörler Apple'ın monitörlerinden çok daha seri ve akıcı görüntü aktırımı yapıyor, bilginiz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı