Mac Mini M.2 Pro için monitör önerisi

weberesesice

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi Mac Mini M.2 Pro için bir monitör ihtiyacım var.

Ben epey uğraştıktan sonra MSI marka şu monitörde karar kıldım gibi ama pek fazla da anlamıyorum.
Sizlere sormak istediğim bu monitör bu cihaza tam olarak uyumlu mudur? Uyumlu ise aradaki bağlantıyı en sağlıklı şekilde kurmak için nasıl bir kabloya ihtiyacım var? Konunun uzmanı arkadaşlar fikir verebilirse çok sevinirim.

Bu sistemi ağırlıklı olarak grafik ve video düzenleme ve render için kullanacağım bu arada.

Mac'ların bağlantı özellikleri geniştir. Epey'den aldığım bilgiye göre Thunderbolt destekli Type-C var. HDMI portu da mevcut.
Benim tavsiyem Type-C to DP almanızdır.

1705318743132.png

Mac'ların bağlantı özellikleri geniştir. Epey'den aldığım bilgiye göre Thunderbolt destekli Type-C var. HDMI portu da mevcut.
Benim tavsiyem Type-C to DP almanızdır.

Eki Görüntüle 2085131

Yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim.
Az önce en iyisi apple'ın kendi ürününü alayım diyerek şu thunderbolt 4 pro kabloyu sepete eklemiştim. Sizin önerdiğinizle bunu karşılaştırsak hangisi herhangi bir kayıp olmadan daha stabil ve hızlı çalışır bir fikriniz var mı?

Youtube'daki bir inceleme videosunda HDMI ile bağlantı yapan kullanıcı "monitörün tüm özelliklerinden faydalanmak için DP ile bağlamanız gerekiyor" gibi bir şey söylemiş bu arada.

Yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim.
Az önce en iyisi Apple'ın kendi ürününü alayım diyerek şu Thunderbolt 4 Pro kabloyu sepete eklemiştim. Sizin önerdiğinizle bunu karşılaştırsak hangisi herhangi bir kayıp olmadan daha stabil ve hızlı çalışır bir fikriniz var mı?

YouTube'daki bir inceleme videosunda HDMI ile bağlantı yapan kullanıcı "monitörün tüm özelliklerinden faydalanmak için DP ile bağlamanız gerekiyor" gibi bir şey söylemiş bu arada.

Açıkçası o paraya asla kablo almazdım. Bu baktığınız kablo USB-C to USB-C. Görüntü alabilmek için kullanılan modelleri ülkemizde çok nadirdir. Bazı görüntü birimlerinin USB-C kısmı oluyor. Onlar için bu kablo. Sizin baktığınız MSI'de HDMI ve DP gibi fonksiyonlar var. O yüzden bu kabloya gerek yok.
Type-C to DP ile DP özelliğini sonuna kadar kullanabiliyorsunuz. Zorda kalırsanız HDMI kullanırsınız.
Attığım kabloyu sipariş ederken satıcıya kullandığınız Mac'i yazın. Paugge'nin resmi satıcısı ve yardımcı oluyorlar. 👍

Açıkçası o paraya asla kablo almazdım. Bu baktığınız kablo USB-C to USB-C. Görüntü alabilmek için kullanılan modelleri ülkemizde çok nadirdir. Bazı görüntü birimlerinin USB-C kısmı oluyor. Onlar için bu kablo. Sizin baktığınız MSI'de HDMI ve DP gibi fonksiyonlar var. O yüzden bu kabloya gerek yok.
Type-C to DP ile DP özelliğini sonuna kadar kullanabiliyorsunuz. Zorda kalırsanız HDMI kullanırsınız.
Attığım kabloyu sipariş ederken satıcıya kullandığınız Mac'i yazın. Paugge'nin resmi satıcısı ve yardımcı oluyorlar. 👍
Çok teşekkür ederim bilgiler için, kendileri ile iletişime geçeceğim uyumluluk için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı