Mac Mini M1 almaya deger mi?

Vallaha şu anlık oyun dışında yazmayı unuttuğum bir nokta daha var negatif tarafta, malum macbook air fiyatları çok pahalı mini bu yüzden alıyorum, bu yıl 11'e geçiyorum ve konservatuar okumayı düşünüyorum müzik bölümünde. Bilgisayar, yazılım Müh. kadar kesinlikle gerekmez ama acaba üniversitede laptop ihtiyacım olur mu diye düşünüyorum. Gerçi evde 1-2 laptop daha var ama tam emin olamıyorum açıkçası.

Bölümün ihtiyaçları konusunda pek bir şey diyemem size. Ama dediğiniz gibi Mac Mini'nin dezavantajlarından birisi bu.

Değişir. Laptop almak tabiki daha iyi olur ama arada da ciddi fiyat farkı var. Bi araştırın ama müzikte gerekeceğini sanmam. Tabi program üzerinden falan beste yapılıyorsa başka, böyle yapan gördüm çünkü.

Hayatımda gördüğüm en saçma yorum olabilir.

M1 denen işlemci kendi sektöründe çığır açmış bir işlemci. Sonra burada birisi gelip diyor ki "Aptallar için tasarlandı" iş yapanlar aptal mı oluyor yani?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer bu yorumun o kısmına takıldıysanız birebir Mesut Çevik ve Koray Birand'ın PC mi Mac mi videosundan alıntı bir cümle kullanılmış. Videoda hangi avantajı için bahsediliyordu hatırlamıyorum ama eğer bu yoruma yakınsa burada kastedilen şey kullananın aptal olması değil, işletim sistemi ve genel özelliklerin fazlasıyla kullanıcı dostu olması. Aynısı iOS ve iPhone için de geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…