Mac Mini M4 baz model için NVMe M.2 SSD önerisi

socrat

Megapat
Merhaba.
Mac mini M4 baz model için uyumlu 512 GB veya 1 TB SSD arayışındayım. Amazon üzerinden.
Ugreen NVMe M.2 muhafaza USB 3.1 SSD 10Gbps M.2 kasa NVMe PCI-e M-Key/M+B key 2230/2242/2260/2280, USB C-C ve USB a-C kabloları ile Amazon.com.tr
Siparişini verdim. Bu muhafazaya uygun beni yarı yolda bırakmayacak SSD önerilerinizi rica ediyorum.
Bu SSD'de Western Digital 1TB WD mavi SN580 NVMe dahili katı hal sürücüsü SSD - Gen4 X4 PCI-e 16Gb/s, M.2 2280, 4.150 MB/s'ye kadar - WDS100T3B0e Amazon.com.tr
Çok kayıp yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Ne yaptınız? Bende Mac mini alsam mı diyorum. 512 GB'a yükseltince fiyatı ço kartıyor bu yüzden 256 aldım harici SSD alasım var.

Nasıl memnun musunuz? 4060'lı sistem yerine Mac mini mi alsam diyorum. Ara sıra oyunda oynarım ama çok değil. Daha çok amacım yazılım geliştirirken kullanmak.

Nasıl memnun musunuz? 4060'lı sistem yerine Mac mini mi alsam diyorum. Ara sıra oyunda oynarım ama çok değil. Daha çok amacım yazılım geliştirirken kullanmak.

Memnunum hocam. Ben masaüstü bilgisayarımı satıp Mac Mini'ye geçtim. Sizin gibi ben de az oyun oynadığım için daha kompakt bir setup oluşturmak istiyordum. Zaten oyun konsolum da vardı. Oyun ihtiyacımı da oradan gideriyorum. Sizin de memnun olacağınızı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı