Mac mini M4, Bluetooth'lu klavyeyi görmüyor

• Konuyu başlatan Eraa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 273

Eraa

Femtopat
Daha fazla  
Mac mini M4 yeni açtım Bluetooth'lu klavyem ile eşleştirdim iyi çalışıyordu fakat 15dk baska bır yere gıttım geldiğimde Bluetooth kapanmıştı. Açıyorum Bluetooth'u ama Mac mini algılamıyor 3-4 defa kapat aç yaptım. Sizce sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
M1 Mac mini çıktığında da bu tür sorunlar vardı galiba, sonra güncellemeler ile çözmüştüler ve o günden sonra tekrar sorun yaşamadım. Seninkide bu tarz bir sorun olabilir. Eşleşmiş klavye cihazını silip tekrar eşleştirmeyi denediniz mi? (Sağ tık, unut)

Ekran Resmi 2025-01-06 18.09.59.png

Hocam giriş ekranındayım parolayı girmeden açamıyorum ama klavye bağlanmadığı içinde parolayı giremiyorum

M1 Mac mini çıktığında da bu tür sorunlar vardı galiba, sonra güncellemeler ile çözmüştüler ve o günden sonra tekrar sorun yaşamadım. Seninkide bu tarz bir sorun olabilir. Eşleşmiş klavye cihazını silip tekrar eşleştirmeyi denediniz mi? (Sağ tık, unut)

Eki Görüntüle 2390324
hocam lütfen yardım edin klavye bağlanmadığı için parolayı giremiyorum bu yüzden açılmıyor

Son düzenleme:
Hocam giriş ekranındayım parolayı girmeden açamıyorum ama klavye bağlanmadığı içinde parolayı giremiyorum

hocam lütfen yardım edin klavye bağlanmadığı için parolayı giremiyorum bu yüzden açılmıyor
Kablo ile bir klavye bağlayıp parolayı girmelisin. Daha sonra parola ekranında ekran klavyesini aktif edebilirsin. Böylece tekrar böyle bir sorun yaşarsan ekran klavyesi ile parolayı girebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı