Mac Mini'ye hangi ekipmanlar alınır?

Emir5000a

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi akşamlar. Mac mini M4 satın almayı düşünüyorum. Halihazırda USB kablolu bir klavye ve fare kullanıyorum. Sizce Mac mini için uygun fiyatlı bir Bluetooth klavye ve fare almak mı daha mantıklı olur, yoksa bir USB çoklayıcı edinmek mi daha doğru olur? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba, iyi akşamlar. Mac mini M4 satın almayı düşünüyorum. Halihazırda USB kablolu bir klavye ve fare kullanıyorum. Sizce Mac mini için uygun fiyatlı bir Bluetooth klavye ve fare almak mı daha mantıklı olur, yoksa bir USB çoklayıcı edinmek mi daha doğru olur? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
USB ile olan cihazların eski değil, iyi ve kaliteliyse type c'den USB çoklayıcı alınır.
Eğer eskiyse Mac Mini ile beraber Bluetooth'lu veya tpye c'li bir şeyler bakabilirsiniz.

Loginin bütçenize uygun bir kablosuz seti daha estetik duracaktır diye düşünüyorum. Kablo düzeni falan çok önemli değilse bir type c çoğaltıcıda işinizi görür. Ancak dandik ucuz markalardan almayın onların çoğu portu çalışmıyor.

Ne yaptınız hocam? Bugün M4 siparişi geçtim, aynı sorun bende de var. İlk kurulum için çevirici şart gibi, benim aklımda Ugreen markası var, siz ne aldınız? Ya da başka tavsiye verebilecek var mı?

Geçici olarak klavye ve fare aldım ama keşke çoklayıcı alsaydım biraz kalitesiz geldi beklediğimden klavye ve fare. Mmctech Tüm Cihazlara Uyumlu Akıllı Taşınabilir Şarj Edilebilir Kablosuz Bluetooth Klavye ve Mause Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ne yaptınız hocam? Bugün M4 siparişi geçtim, aynı sorun bende de var. İlk kurulum için çevirici şart gibi, benim aklımda Ugreen markası var, siz ne aldınız? Ya da başka tavsiye verebilecek var mı?

Kablo alıp para harcamayın bence teşhir stok 1 adet al geç.

Ben bile almayı düşünüyordum bu paketi :D. Sen mi aldın?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı