Mac Mini'ye USB klavye mouse nasıl bağlanır?

M Scofield

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dün Mac mini M4 tarafıma ulaştı ancak klavyem ve Mouse'um USB girişli, Mac Mini'de USB-C girişi var bunun için hangi dönüştürücüyü tavsiye edersiniz?

Ugreen yada baseus marka alabilirsin amazonda ya amazonun kendisi yada markanın kendisi satıyordu diye hatırlıyorum ikisi de gayet iyidir ama buna karşılık bi sorunun daha var sanırım çoğaltıcı hub takınca wifi sinyalinde kopmalar oluyordu maclerde bakalım mac minide de aynı şey yaşanacak mı bu arada söylediğim hublar uygun fiyatlı ama kaliteli hublar çok daha yüksek fiyatlara olanları var aynı cihazı ben de alıcam memnun musun?

Ugreen yada baseus marka alabilirsin amazonda ya amazonun kendisi yada markanın kendisi satıyordu diye hatırlıyorum ikisi de gayet iyidir ama buna karşılık bi sorunun daha var sanırım çoğaltıcı hub takınca wifi sinyalinde kopmalar oluyordu maclerde bakalım mac minide de aynı şey yaşanacak mı bu arada söylediğim hublar uygun fiyatlı ama kaliteli hublar çok daha yüksek fiyatlara olanları var aynı cihazı ben de alıcam memnun musun?
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim ürünlerin linkini atma şansın var mı? Yanlış bir ürün almak istemiyorum. Bir sorum daha olacak USB-C ile Type-C aynı mıdır? Dün bir bilgisayarcıya gittiğimde aynı demişti ama dönüştürücü elinde yoktu alamadım, soruna gelecek olursak henüz cihazı kullanamadım klavye ve mouse bağlayamadığım için kullandığımda dilersen yorum yapabilirim.

Dostum şimdi bir baktım türkiyede satılan hızlıca eline geçecek altta attığımı buldum.
Evet usb-c ile type c aynı şeydir ama onlarca farklı türü vardır mesela senin bilgisayarın thunderbolt 4 destekli bu sayede çok hızlı veri aktarabiliyor. Bu attığım o kadar hızlı aktaramaz ama klavye mouse gibi donanımların için yada usb ile bir şeyler atacağın zaman yeterlidir.
Amazon.com.tr

Technopat Haberler

Geri
Yukarı