Mac OS bilgisayarı harici bellek ile çalıştırmak

ultimix

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
esnaf
Merhaba,
macOS bilgisayardan verilerimi kurtarmak istiyorum. Bunun için Windows bilgisayarlarda genelde linux çalışan USB ile bilgisayarı açıp verilerimi kurtardım burada da böyle bir sistem üzerinden verilerime ulaşabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem Hackintosh mu?
Merhaba @claus
Macbook air bilgisayar, internetten araştırdım bir işleme başlayacağım ama öncesinde size sorayım. CMD+R ile bilgisayarı başlattım, sonrasında Mac OS X izlenceleri penceresinde Mac OS X 'i yeniden yükle seçeneğini seçip sistemi tekrar yükleyeceğim. Bu işlem ile mevcut verilerimin silinmeyeceği söylendi doğru mudur?

Sorun olmaması gerek.
İndirirken sorun çıkartıyor, gereken ek bileşenler yüklenemiyor uyarısı alıyorum. Araştırdığımda bu sorun ile çok sık karşılaşılmış kablolu bağlantı olabilir denmiş ama böyle bir şansım da yok. MacOS Lion USB üzerinden hazırlanacak dosyayı bulabilir miyim?

Kısa bir araştırma ile bulabilmen gerek.
Buldum, şimdiki kafama takılan bir iki soru daha var. Birincisi bu sistem dosyasını Windows bir sistemde (USB'ye kurma) hazırlamam sorun yaratır mı? Yoksa Mac bir sistem üzerinde hazırlamam daha mı sağlıklı olur?
İkincisi ise burada bilgisayarı USB'den başlattığımda verilerimin silinmemesi için yükseltme seçeneğini bana sunar mı? Yoksa sadece temiz kurulum mu yaptırır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı